Home » Printer » Kabelfri labelprinter til professionelle
Kabelfri labelprinter til professionelle

Kabelfri labelprinter til professionelle

Share

Den nye Leitz Icon labelprinter kan ikke alene modtage data trådløst. Den klarer sig også uden en stikkontakt

Selv i disse digitale tider, hvor papir søges afskaffet, er der vel ikke mange, som kan klare sig helt uden udskrifter. Derfor vil en blæk- eller laserprinter til A4-papir stadig være en del af enhver it-løsning. Hvis behovet siger noget andet end A4, kan der være sund fornuft at investere i en printer til etiketter eller labels.

Når vi taler dedikerede labelprintere, har det hidtil været nødvendigt at skelne mellem modeller til forholdsvis store formater som adresselabels, navneskilte osv. og smallere strimler til mærkning af f.eks. lagerskuffer og klodsekasser. Nogle gange har det også været afgørende, om den kun kan printe på papir eller plast, eller den kan håndtere begge medietyper.

Labelprinter til det hele

Esselte-brandet Leitz, som står for kontorting i den højere ende, har nu også fået en Icon-maskine med i porteføljen, der skal kunne erstatte flokken af labelprintere i et firma. Målgruppen er næppe private, da prisen på selve printeren er 1595 kroner.

Leitz Icon er en lækkert designet labelprinter – her med batteri på ryggen, så den kan fungere helt kabelfrit med iDevices og snart også Android-enheder.

Noget af det geniale ved Leitz Icon er dens labelpatron, som med en kombination af grønt kunststof og genbrugspap ikke blot signalerer miljøbevidsthed, men også forenkler betjeningen. Ikke noget med en rulle med en papirbane, men en patron, som ikke kan isættes forkert. Og ikke nok med det: En indbygget ID-chip taler med printeren og fortæller softwaren, hvilken type medie der er isat, og hvor meget der er tilbage i patronen.

Se også:  Vind en alsidig labelprinter, der udskriver farver og fotos

Labelmedier

Som standard kommer Leitz Icon med en endeløs rulle med 88 mm bredt hvidt papir. Dette gør det muligt at printe labels og bannere på den lange led, men mindre labels, f.eks. med adresser, kan også printes ”på tværs”. På den måde kan der være hele 785 små adresselabels med en højde på 28 mm på en 22 m lang rulle til 200 kroner. Fin økonomi. Leitz tilbyder også udstansede labels i gængse formater på papir og karton samt plastfolie i forskellige farver i bredderne 12 mm og 88 mm.

Til Windows og iOS

Leitz har virkelig satset på at gøre Icon til en universel, platformneutral printer. Den understøtter naturligvis både Windows og iOS. Den kan opkobles kablet via USB og trådløst via Wi-Fi. Der er en app til iPhone og iPad, og en Android-app bør være tilgængelig, når dette læses. Google Cloud Print-support er også på trapperne, og det bliver muligt at importere adresselister fra Excel. En iOS-adressebog og labelfiler fra Dymo kan importeres, men ellers vil Leitz ikke kendes ved andre mærkers filer.

Se også:  Fortæl os hvad du mener om Datatid TechLife og vind en labelprinter

Leitz Icon er sandsynligvis den første labelprinter i denne klasse, som ikke behøver strøm fra lysnettet. Som ekstra tilbehør kan man for 739 kroner købe et genopladeligt batteri, der klipses på printerens bagpanel. Prisen lyder voldsom, men printeren er også noget forslugen, for der skal power til at ”brænde” op til 200 labels i minuttet. Ikke så dårligt, når der skal bringes orden på et lager eller en værkstedsvogn.

Skabt til Mac

Leitz Icon er endnu en demonstration af Mac-platformens brugervenlighed. En trådløs opkobling med en iPad mini er nem og hurtig at etablere, og virker bare. I Windows-verdenen er det lettere at få et anstrengt forhold til trådløse printere, og Leitz Icon er ingen undtagelse.

Vi oplevede problemer med at få printeren online med vores Windows 7-maskine, men efter en geninstallation af softwaren, telefonhjælp fra Esselte og en instruktiv PDF-fil lykkedes det. På begge platforme kan en kablet USB-forbindelse naturligvis klare jobbet, men så forsvinder lidt af ideen med denne printer.


Leitz Icon
  • Udskrifthastighed
  • Udskriftkvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
5

Alt om DATA siger

En lækkert designet printer, som kan dække de fleste professionelles behov for labels i et stort udvalg af formater og på forskellige materialer. De geniale kassetter gør betjeningen legende nem og reducerer spild. Især i iOS-verdenen med AirPrint kan printe-ren varmt anbefales, men når den først er sat op, fungerer den også fint i et trådløst Win7-miljø.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Esselte
Labelprinter
Leitz

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S