Home » Bærbar computer » Jumbo-tablet med dobbeltskærm
Jumbo-tablet med dobbeltskærm

Jumbo-tablet med dobbeltskærm

Share

Colossal Kno er ikke en helt almindelig tablet. Den touchstyrede computer vejer 2,5 kilo og har to skærme på 14.1 tommer hver

Når nu Microsoft alligevel ikke giver os den planlagte Courier tablet med dobbelt skærm, kan vi glæde os over, at der er andre, der tager ideen videre og forhåbentligt kan føre den ud i livet.

Colossal er således på trapperne med ”Kno” – en tablet i dobbeltformat, der giver dig skærm for alle pengene. Med to skærme to 14.1 tommer hver og opløsning på 1440×900, er der skærmplads svarende til to notebooks til rådighed.

Hver skærm har sit eget batteri, der skal være i stand til at levere op til otte timers levetid. Som man måske har regnet ud, er der dermed ikke tale om en letvægtscomputer. Hele 5,5 pund eller 2,5 kilo vejer ”Kno”, som computeren er blevet døbt. Det er tre gang så meget som en iPad.

Se også:  Sejlivet Android-tablet tåler de hårdeste arbejdsmiljøer

Maskineriet drives af en Nvidia Tegra 2 SoC og styres via et browser-baseret operativsystem bygget over Linux, mens der er 16GB lagerplads til rådighed.

Til privat brug kan sådan en klods af en tablet måske virke lidt voldsom. ”Kno” er da også primært rettet mod studerende, som kan erstatte såvel bøger som computer med denne maskine.

Hvornår vi ser den på markedet er endnu uvist. Prisen er heller ikke fastlagt, selvom firmaet fortæller, at de stræber mod at sælge den for et pænt stykke under 1000 dollar (6170 kroner).

Se en præsentation af “Kno” her:


TAGS
Colossal
Kno
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S