Home » Smart hjem » Julelyset bliver stemmestyret i år
Julelyset bliver stemmestyret i år

Julelyset bliver stemmestyret i år

Share

De seneste fire år har lyskæder været en af de varegrupper, der har været i suverænt størst vækst i den landsdækkende byggevarekæde XL-BYG. Næste lystrend er app- og stemmestyret

Udviklingen i lyskæder ser ikke ud til at have toppet endnu. Det vurderer Martin Varberg Lüchtemeier, produktchef hos XL-BYG, blandt andet på baggrund af et besøg i lyskædernes mekka, Las Vegas. I tråd med XL-BYGs fokus på Smart Home, hvor du kan styre flere funktioner i huset med din telefon, bliver det nu også muligt at styre julelyset via app. XL-BYG har i år mærket Twinkly i sortimentet, der kan styres med smart devices – og med stemmen.

“Du kan designe dit eget lysshow og vælge farver og lysets bevægelser sammen med familien. Der kan være festligt lys, som bølger eller blinker i takt med musikken til julefrokosten eller hyggeligt lys, når familien samles om eftermiddagen. Har dustemmestyring i dit hjem med for eksempel Google Home, så kan duogså styre julelyset med stemmen”, fortæller Martin Varberg Lüchtemeier.

Se også:  I fremtiden kan dit tøj tænke selv – ved hjælp af en snedig metode

Selvom brugen af LED-pærer i Twinkly allerede sikrer, at lyskæderne hverken sætter et stort aftryk på klimaet eller elregningen, så kan styring med smart devices sikre yderligere besparelser. Det er nemlig muligt at indstille lyset til at slukke og tænde automatisk og dermed kun i de tidsrum, det passer dig.

Julelys i 40 år

Kædernes forventede levetid er cirka 30.000 timer svarende til mere end 40 julesæsoner. Efterspørgslen efter de nye smarte lyskæder er allerede stor, selv om de mange funktioner og den lange levetid betyder, at kæderne er dyrere end de almindelige LED-lyskæder.

“Vi går normalt konservativt til værks, når der skal laves nye satsninger. Med denne vare kan vi dog allerede se, at det er nødvendigt at lave nye ordrer, selvom opsætning af julelys først for alvor begynder i november”, siger Martin Varberg Lüchtemeier.

Se også:  Lidl Smart Home [TEST]: Discount-lys fra Lidl

TAGS
smart hjem
smart lys
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S