Home » Smart hjem » Samsung lancerer robotstøvsuger med LiDAR-sensor og kæledyrspleje
Samsung lancerer robotstøvsuger med LiDAR-sensor og kæledyrspleje

Samsung lancerer robotstøvsuger med LiDAR-sensor og kæledyrspleje

Share

Jet Bot 90 AI+ er verdens første robotstøvsuger, der er udstyret med en 3D-aktiv stereosensor og Intel AI-løsning.

Jet Bot 90 AI+ blev præsenteret ved CES 2021 i januar og nu lanceres den så i Norden. Den kan kæbes fra midten af juli.

Avanceret objektgenkendelse og AI-funktion

Jet Bot 90 AI+ er verdens første robotstøvsuger, der leveres med en aktiv 3D-sensor, som nøje scanner et område for at finde genstande, der ellers er vanskelige at opdage. Dens 3D-dybdekamera – svarende til 256.000 afstandssensorer – kan registrere forhindringer så små som 1 cm. Genstandssporingen kan forhindre støvsugeren i at sidde fast ved små forhindringer i rengøringsprocessen.

Produktet er også verdens første robotstøvsuger, der er udstyret med en Intel AI-løsning, som er den, der styrer Jet AI objektgenkendelses-teknologi. Denne smart-løsning giver robotten mulighed for at genkende diverse genstande og møbler. Robottens smarte genkendelsesevne sikrer, at brugerne kan få deres enhed til at gøre rent helt tæt på genstande såsom børnelegetøj, samtidig med at den holder en sikker afstand til sarte genstande, som for eksempel porcelænsvaser. Støvsugeren kan desuden også genkende afføring fra kæledyr, glas eller farlige elektriske kabler.

Se også:  Sådan bliver fremtidens robotplæneklipper

Derudover er robotstøvsugeren udstyret med en LiDAR-sensor, der beregner dens placering nøjagtigt. Derved kan den optimere sin rengøringsvej ved at scanne rummet for at indsamle information om afstande. Denne teknologi fungerer også godt i mørke områder som f.eks. svagt oplyste rum eller under møbler.

Kraftfuld rengøring

Jet Bot 90 AI+ ‘s digitale invertermotor maksimerer sugekraften for en dybere rengøring. Og med sin Intelligent Power Controlfunktion kan støvsugeren identificere hvilken type overflade, den skal rengøre, samt den mængde støv, der er på den. Ved hjælp af disse oplysninger kan enheden automatisk optimere sin sugekraft til en mere effektiv rengøringssession.

Jet Bot 90 AI+ kommer også med en række hygiejnerelaterede funktioner, der sikrer, at støv er sikkert fanget og mindre tilbøjeligt til at blive frigivet tilbage i luften. Et 5-lags filtreringssystem fanger 99,99% af mikrostøv, inklusive partikler i størrelsen 0,5 ~ 4,2 µm, der let slipper ud. Alle dele og filtre kan vaskes, så de kan holdes hygiejniske.

Samsung Jet Bot 90 AI+.

Samsung Jet Bot 90 AI+.

Jet Bot 90 AI+ har en indbygget Clean Station, som opsamler snavs og hår i en 2,5 liter støvpose og kun skal udskiftes en gang hver tredje måned. Efter rengøring vender robotstøvsugeren automatisk tilbage til Clean Station og tømmer sig selv ved hjælp af en Air Pulse-teknologi suppleret med et flerlagsfiltreringssystem, der fanger 99,999% fint støv.

En del af Samsungs smart home univers

Forbrugere kan fjernstyre eller overvåge Jet Bot 90 AI+ med SmartThings-appen gennem deres smartphone. Robotstøvsugeren kan planlægges til at gøre rent i et eller flere rum ved hjælp af Select & Go-funktionen. Appen kan også anvendes til at identificere virtuelle no-go-zoner for at forhindre, at enheden støder på fysiske forhindringer.

Den smarte robot tilbyder også Bixby stemmegenkendelsesfunktioner, hvilket betyder, at forbrugere kan anvende stemmekommandoer til at planlægge rengøringssessioner, skifte tilstand eller endda bede om de seneste nyheder eller vejrudsigter.

Med Live Cleaning Report kan forbrugere også enkelt følge deres Jet Bot 90 AI+ på et virtuelt kort over hjemmet i realtid. Brugere kan se, hvor støvsugeren har rengjort og sætte rengøringen på pause eller instruere robotten i at afbryde rengøringen. Når Jet Bot 90 AI+ har støvsuget færdig, kan brugeren kontrollere rengøringshistorikken for at se, hvilke områder der blev renset, hvor lang tid det tog, samt hvilken vej robotten valgte.

Desuden kan brugerne fjernovervåge deres hjem med Jet Bot 90 AI+ ‘s Patrol Mode, som bruger enhedens frontkamera til livestream af videobilleder gennem SmartThings-appen. Patruljetilstand giver brugerne mulighed for at overvåge de rum, som de vil kontrollere mens de er væk. Der er også en planlægningsfunktion. Den smarte enhed understøtter også end-to-end-kryptering, så videoklip er sikre og kan kun ses af en autoriseret bruger.

Passer på dit kæledyr

Kæledyrsejere kan desuden bruge Jet Bot 90 AI + -funktioner med SmartThings Pet-tjenesten. SmartThings Pet lanceres i august og giver brugerne mulighed for at holde styr på deres kæledyr, selv når de ikke er hjemme. For eksempel synkroniserer SmartThings Pet med produkter fra PETKIT, en teknologi til smarte kæledyrsprodukter, såsom deres Element-fodringsserie og COZY smart pet. Ved at integrere kæledyrspleje i sit smarte hjem har Samsung tanke på, hvordan forbrugerne lever og interagerer med sine kæledyr.


TAGS
Jet Bot 90 AI+
robotstøvsuger
Samsung
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S