Home » Hovedtelefoner og højttalere » JBL Reflect Flow [TEST]: Lækkert trænings-headset, helt uden ledninger
JBL Reflect Flow [TEST]: Lækkert trænings-headset, helt uden ledninger

JBL Reflect Flow [TEST]: Lækkert trænings-headset, helt uden ledninger

Share

Helt trådløse in-ear-hovedtelefoner – også kaldet true wireless – stormer frem på markedet, og det gælder også til træning. JBL ligger helt i front i dette marked, og med det nye true wireless træningsheadset, skuffer de ikke

JBL Reflect Flow har først og fremmest længere batterilevetid end sine forgængere og leverer hele 10 timer samt intet mindre end ekstra 20 timer i det medfølgende etui. 5 minutters lynopladning giver desuden en times brug.

Reflect Flow har udskiftelige øretipper samt vinger, der sikrer, at de sidder ekstra godt i ørerne og ikke faldt ud, trods vores ihærdige forsøg. Derudover er de IPX7-certificerede, så de klarer vand og sved.

Se også:  8 biler med vilde lydanlæg

For at imødekomme dem, der både træner ude i trafikken eller indendørs, kan du hurtigt via den ene øreprop aktivere en ”Ambient Aware” og ”TalkThru”-indstilling, så du får chance for at lukke lidt af omgivelserne ind og høre biler, cykler m.m. Det er rigtigt praktisk, når man træner under blandede forhold – eller hvis du vil høre en kollega tale til dig på kontoret. Derudover kan du via to hurtige tryk på højre øreprop aktivere din digitale assistent som Siri eller Google Assistant, skifte nummer, tage telefonopkald m.m.

God lyd og lang batteritid

Det er dog ikke kun den gode pasform og de smarte funktioner, der gør headsettet til en af vores favoritter til træning – også lyden er helt i top med en flot og god bas, der ikke mudrer til. Mellemtone og diskant er også klart, og tilsammen giver det en solid lydoplevelse, som er en af de bedste, vi har hørt i et sportsheadset.

Se også:  Jabra klar med billige trådløse earbuds
JBL Reflect Flow
4.5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
helt trådløse hovedtelefoner
jbl

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S