Home » Hovedtelefoner og højttalere » JBL Live650BTNC [TEST]: Prisvenlige hørebøffer med det hele
JBL Live650BTNC [TEST]: Prisvenlige hørebøffer med det hele

JBL Live650BTNC [TEST]: Prisvenlige hørebøffer med det hele

Share

Hvor ligger det gyldne prispunkt, hvis man vil have et headset med god lyd, fin batteritid og alle de vigtigste funktioner, uden at slippe mere end højest nødvendigt? JBL’s hørebøffer kunne være en markør.

1500 kroner er selvfølgelig en sjat penge, men når der både er aktiv støjreduktion, adgang til digtale asisstenter, mulighed for lydstyring via mobilen og batterilevetid på op til 30 timer, så er det tæt på, at vi kan kalde det billigt.

Dertil får du et rigtig nydeligt og komfortabelt design. Et betydeligt skridt op fra tidligere modeller i serien, som har haft tendens til at være lidt stive i det. Live650BTNC er skabt med tykke ørekopper, der sidder behageligt om ørerne, samt en blød stofbelagt hovedbøjle, der sikrer, at du kan holde ud at have headsettet på i mange timer. Et lille minus er, at vinden nemt suser ind, så man oplever irriterende skratten, hvis man er ude i blæsevejr.

Se også:  AIAIAI TMA-2 HD Wireless [TEST]: Danske byg-selv-hørebøffer lyder som en drøm

Betjeningen foregår relativt nemt via knapper på ørekoperne, omend vi gerne havde set noise cancelling og Bluetooth separeret, så man ikke kommer til at trykke på den forkerte. I appen er der yderligere funktioner. Du kan blandt andet fintune lyden med EQ, enten ved at vælge en af præindstillingerne eller ved at lave dine egne lydprofiler.

Vi følte dog ikke det store behov for at justere. Grundlæggende lyder Live650BTNC ret godt. Der findes selvsagt hovedtelefoner, der lyder bedre, men de koster typisk det dobbelte. JBL præsenterer musikken på troværdig og engagerende vis. Der er fin plads til detaljerne i toppen og imponerende fylde i basfrekvenserne. Støjreduktionen er ganske effektiv, dog lidt ærgerligt, at der ikke er en transparency-funktion, så man kan vælge at lukke op for lydene udefra.

Se også:  JBL lancerer bæredygtig højttaler

Integrationen med Google Assistant og Alexa fungerer upåklageligt. Rør på siden af ørekoppen, så aktiveres assistenten og du kan afsige dine kommandoer. Det er således svært at finde noget at klage over. Man kunne måske have ønsket sig en USB C-port til opladning fremfor microUSB, men til prisen er det til at leve med. Er du ude efter et headset, der kan det hele uden at vælte opsparingen, så start med at kigge på Live650BTNC.


JBL Live650BTNC
4

Summary

Pris: 1499 kroner

TAGS
ANC
jbl
noise cancelling
trådløse hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S