Home » Hovedtelefoner og højttalere » JBL Link 10 [TEST]: Bærbar Bluetooth-højttaler med stemmestyring
JBL Link 10 [TEST]: Bærbar Bluetooth-højttaler med stemmestyring

JBL Link 10 [TEST]: Bærbar Bluetooth-højttaler med stemmestyring

Share

Der er mange veje til Googles stemmestyrede assistent. En af dem er Link 10, en trådløs højttaler, der i sit design minder om dem, vi tidligere har set fra JBL, men adskiller sig ved at have Google Assistent indbygget

Understøttelsen af Google Assistant betyder, at du kan bruge den som fuldgyldig genvej til Google-universet, på lige fod med Googles egne Home-højttalere. Indstil alarmer, styr dit smarte hjem, indtal indkøbslister og meget andet.

Det, der dog faktisk kan være til JBL’s fordel, er, at højttaleren kører på batteri, så du kan flytte den rundt i hjemmet. Hvis du skulle have brug for at tale med Google-assistenten på dit badeværelse, eller et andet rum, hvor du ikke i forvejen har en højttaler sat op, kan du gøre det uden at skulle trække kabler først. At Google Assistent er indbygget betyder også, at du kan lade højttaleren indgå i et multirumssetup med andre højttalere.

Se også:  B&O Beolit 20 [TEST]: Gennemført luksus til høj pris
Kort batterilevetid

Der er endda Chromecast indbygget, så du kan streame direkte til den fra de fleste musiktjenester. Alt dette kræver dog, at den er koblet på et Wi-Fi-netværk. Er den ikke det, fungerer den blot som en almindelig Bluetooth-højttaler. En ganske fin en af slagsen.

Lydkvaliteten er glimrende, og Link 10 er vandtæt og slidstærk, så du kan tage den med ud i den danske sommer. Batterilevetiden er dog ikke imponerende. Cirka 5 timers musik får du på en opladning. Og så betyder Google Assistent-integrationen, at Link 10 er lidt længere om at starte op end de fleste andre bærbare højttalere.

Se også:  Sonos Roam [TEST]: Techsmart mini-højttaler
Overraskende billig

Hvis ikke du skal bruge Google-assistenten, vil du derfor være bedre tjent med en anden af JBL’s fine Bluetooth-højttalere. Men hvis du har tænkt dig at bruge assistenten, så er Link 10 faktisk en rigtig fin og fleksibel indgang til den. Og taget funktionalitet og lydkvalitet i betragtning er den overraskende billig.


JBL Link 10
4

JBL Link 10

1149 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
bluetooth-højttaler
Google Assistant
jbl
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S