Home » Hovedtelefoner og højttalere » JBL Club One [TEST]: Støjfri hovedtelefon med saftig sound
JBL Club One [TEST]: Støjfri hovedtelefon med saftig sound

JBL Club One [TEST]: Støjfri hovedtelefon med saftig sound

Share

JBL har begået en ret genial hovedtelefon med Club One. Navnet er retro, men det er den cool lyd bestemt ikke. JBL Club One spiller fremragende og leverer intelligent støjreduktion, der virker

En hovedtelefon til 2699 kr. skal faktisk kunne spille alle genrer flot, og det tør vi fastslå, at JBL Club One kan. For selvom den ikke er bedst på alle punkter, så er den langt over middel for sin prisklasse næsten uanset, hvad du byder den.

Club One er en forholdsvis kompakt hovedtelefon i betragtning af, at det er en over-ear-model, der i øvrigt er helt lukket. Den er naturligvis trådløs, men der medfølger også et lækkert kabel, der ovenikøbet er snoet som en spiral, så referencen til 70’ernes klub-stemning er intakt.

Se også:  Sennheiser HD 450BT [TEST]: God stil og støjreduktion til stærk pris

Men der er tale om en topmoderne hovedtelefon med adaptiv støjreduktion. Det betyder, at støjreduktionen tilpasser sig omgivelserne, og det gør den ret effektivt, så hovedtelefonen kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Komfort opvejer vægten

Der er god grund til begejstring. Når du tager Club One-sættet på hovedet, opleves hovedtelefonen i første omgang lidt tung (378,5 g), men komforten opvejer til fulde vægten, og de bløde puder om ørerne og på hovedet samt gode tilpasningsmuligheder gør det let at nyde musikken uden at føle sig generet, også efter lang tids lytning. Og lytte det vil du…

For lydkvaliteten er ret unik selv for denne høje prisklasse. Her får du mere volumen og ”saft” – ikke mindst på grund af en mere solid nedre mellemtone – end fra for eksempel Sennheiser Momentum Wireless, der ellers står som en standard for god lydgengivelse.

Se også:  JBL Link Portable [TEST]: Bærbar højttaler med stemmestyring

Samtidig har Club One en mere detaljeret gengivel-se end danske Jabra Elite 85H. Begge konkurrenter koster cirka det samme, og som Club One har de aktiv støjreduktion.

TAGS
hørebøffer
jbl
over-ear høretelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S