Home » Hjemmeunderholdning » JBL Bar 9.1 [TEST]: Omsluttende lydbar sætter nye standarder
JBL Bar 9.1 [TEST]: Omsluttende lydbar sætter nye standarder

JBL Bar 9.1 [TEST]: Omsluttende lydbar sætter nye standarder

Share

En lydbar giver bedre lyd til dit tv, men nu hæver JBL barren med den nye Bar 9.1, der giver biograflyd med ægte surround og Dolby Atmos via et smart system til baghøjttalerne

Der er nye toner til din hjemmebiograf, for nu skal din lydbar understøtte Dolby Atmos-formatet, der blandt andet sikrer lyd ovenfra, så du omsluttes fra alle sider af biograflyd. I en biograf sikres Dolby Atmos via højttalere i loftet, og i den nye lydbar ved navn Bar 9.1 fra JBL har firmaet gjort som mange andre, nemlig placeret højttalerne i lydbaren, så de skyder lydbølgerne opad, hvorefter de reflekteres ned fra loftet. Det er smart nok, men det er set før.

Se også:  JBL Live Pro+ TWS [TEST]: Velspillende øretelefoner der sidder godt

En anden funktion i den nye lydbar er også set før, men er ikke desto mindre ret smart. Yderst i hver side af lydbaren er der placeret to mindre højttalere, som kan tages af og sættes bag lyttepositionen. Dermed får du ægte surroundlyd med ægte baghøjttalere, og du får endda 9.1-lyd, da der er syv højttalere i lydbaren, to i baghøjttalerne og en fra subwooferen!

Du behøver ikke at frakoble de to mindre højttalere, og de kan også sidde permanent i lydbaren og give lyd fra sig. Når de er placeret i lydbaren, bliver de opladet, og tager du dem af, sikrer de selv tilslutning trådløst. Du kan bruge dem op til tre timer trådløst. Vil du have dem stående afkoblet fra hovedenheden permanent, kan de også oplades via et USB-kabel.

Se også:  JBL leverer lækker lyd til træningen
Gode materialer

Subwooferen er naturligvis trådløs, og ligesom lydbaren er den udført i lækre og gode materialer. JBL har styr på at lave lydprodukter, og det skinner også igennem her.

Prisen for hele sættet er i den lidt høje ende. Men vi oplever, at det er pengene værd. Ikke kun, fordi du kan streame til den trådløst via Bluetooth eller Wi-Fi – og endda nyde Dolby Atmos-musik, som streamingtjenesten Tidal tilbyder – men fordi det primært giver en ekstra dimension til dit store tv.

TAGS
hjemmebio
hjemmebiograf
jbl
soundbar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S