Hårdføre in-ears til din træning

Hårdføre in-ears til din træning

Share

Jaybirds trænings-hovedtelefoner har lynopladning, forbedret komfort og er hårdføre

Hvis sommerens overdådige mængder af is og grillmad skal forbrændes, så er der nyt til de træningsaktive. Jaybird er nemlig kommet med en ny udgave af deres trådløse sportshøretelefoner nemlig Jaybird X4.

Forbedret komfort og robusthed.

I forhold til forgængeren Jaybird X3 er designet forbedret, så du nu skulle få endnu bedre komfort samtidig med, at sættet er mere robust end nogensinde. Udover at være svedafvisende, så du kan give den fuld gas under dit løb, så er de nye Jaybird X4 også vandtætte og med en klassifikation på IPX7, så kan de tåle regn, sne eller at komme under vand ned til 1 meters dybde i op til 30 minutter.

Se også:  Lenovos bærbar kan forvandles til en komplet hjemmebiograf

Øretipperne er også forbedret med nye silikonefinner og ultrabløde silikonetipper, der naturligvis alle sammen kommer i forskellige størrelser, så du kan finde de rette for dine øre. Derdover medfølger unikke Jaybird Comply Ultra skumtipper med hukommelsesskum, så de tilpasser sig netop dine øre. Det er også muligt at justere kabellængden mellem de to ørepropper.

Lynopladnig

Jaybird har otte timers batterilevetid, og har du glemt at lade dem op, kan du på blot 10 minutters opladning få en hel times musikafspilning, så du alligevel kan få musik til din træning.

Derudover kan du justere lyden via Jaybird-appen, og en indbygget omnidirektional mikrofon på ledning, lader dig foretage opkald eller bruge stemmestyring.

Se også:  Sennheiser Ambeo [TEST]: En helt ny dimension til dine videooptagelser

Jaybird X4 er på markedet fra september til en vejledende pris på 999 kr. Sættet fås i tre forskellige farver.

 

Del denne