Home » Hovedtelefoner og højttalere » Jaybird Vista 2 [TEST]: Førsteklasses øretelefoner til løbeturen
Jaybird Vista 2 [TEST]: Førsteklasses øretelefoner til løbeturen

Jaybird Vista 2 [TEST]: Førsteklasses øretelefoner til løbeturen

Share

Vista 2 leverer hvad der skal til for at du kan træne helt uhæmmet, uden at gå på kompromis med lydkvalitet og features

Det vælter frem med trådløse earbuds, der er fulde af avanceret lydteknologi og smarte funktioner. Det er dog langtfra alle, der er lige velegnede til sport og træning.

Ofte må man gå lidt på kompromis med lyd og funktioner, når man vælger et sportsheadset. Men ikke hos Jaybird. Producenten har specialiseret sig i netop denne type.

Vista er topmodellen, og her har vi at gøre med anden generation. De er væsentligt mere hårdføre og vejrbestandige end det gængse sæt earbuds. Ifølge Jaybird er de testet efter amerikanske militærstandarder. De er knusningssikre, faldsikre og certificeret med IP68 for vand-, sved- og støvtæthed. Selv etuiet er vandafvisende med IP54-certificering. Vi havde derfor ingen skrupler ved at tage dem en tur ud at løbe, selvom tunge skybrudsskyer truede i horisonten.

Se også:  Nye earbuds tuner lyd og støjreduktion minutiøst til dine ører

De særlige Sport Eargels føles behagelige i øret, og en lille krog sikrer, at Vista 2 ikke ryger ud, selvom du træner godt igennem.

Flot lyd og fin støjreduktion

Lyden leveres af 6 mm-drivere, hvilket umiddelbart ikke lyder af det helt store, men de giver faktisk et flot og bredspektret lydbillede med tilstrækkelig bund, til at du uden problemer kan mærke pulsen. Der er rigelig klarhed i det øvre spektrum, til at du kan fornemme de fine deltaljer.

Vi har ikke hørt bedre i et fitness-headset til denne pris, men bevæger vi os uden for denne specifikke kategori kunne vi godt nævne et par eksempler.

Se også:  Bang & Olufsen Beoplay EX [TEST]: Flot lyd, men ret dyre

Med aktiv støjreduktion og hear-through er der, hvad man forventer i et sæt øretelefoner af den bedre klasse. Støjreduktionen er fin, men det vil nok være hearthrough, man bruger mest. Den lukker lyde fra omgivelserne ind og kan endda forstærke dem, så du kan høre, hvad der sker omkring dig, selvom du løber med musik i ørene.

Der er også fine mikrofoner indbygget, så du kan foretage telefonopkald, og Vista 2 har en brugervenlig mobilapp til styring af diverse funktioner.

Du får op til 8 timers batteritid på 16 timer i æsken, hvilket er ganske glimrende. Ønsker du et førsteklasses headset til udendørs sportsaktiviteter, bør Vista 2 være øverst på listen.

Pris: 1499 kroner


TAGS
fitness
helt trådløse hovedtelefoner
Jaybird
træning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S