Home » Hovedtelefoner og højttalere » Japansk vellyd uden forstyrrelser
Japansk vellyd uden forstyrrelser

Japansk vellyd uden forstyrrelser

Share

Denon er klar med nye trådløse hovedtelefoner, der byder på fintunet lyd, avanceret noise cancelling og lang batterilevetid

De to nye hørebøffer i GC-serien omfatter AH-GC30 med noise cancelling og lillesøsteren AH-GC25W uden noise cancelling, men til gengæld med bedre batterilevetid og skarpere pris. Begge modeller findes i sort og hvid.

FreeEdge-teknologi, som også sidder i Denons flagskib, AH-D9200, frembringer en lyd, der ifølge producenten skal være fuld af dynamik og nuanceret til mindste deltalje.

Tilkoblingen sker med via Bluetooth 5 og der er aptX, aptX HD og Apple AAC, som gør det muligt at overføre lyden i høj kvalitet. To Bluetooth-enheder kan tilkobles samtidig, fx din mobil og din tablet. På den måde kan du nemt skifte til mobilen, hvis den ringer, mens du er i gang med en film på din tablet. Du kan også koble hovedtelefonerne til din computer via et USB-kabel eller til enhver afspiller via minijack-kabel.

Clear Voice Capture forbedrer stemmegengivelsen ved opkald, så du nemt kan høre og blive hørt, selvom der er megen støj omkring dig.

Se også:  AKG byder på støjreduktion og lækker lyd i nye luksushørebøffer
Tilpasser støjreduktionen

AH-GC30 har Denons nyudviklede Active Noise Cancelling. Teknologien benytter fire indbyggede mikrofoner til hele tiden at analysere og kompensere for udefrakommende støj.

AH-GC30 har tre indbyggede støjreducerende modes, som er optimeret til nogle af de mest almindelige situationer. City mode fjerner den støj, der typisk er på offentlige steder, når man bevæger sig gennem en storby. Office mode fungerer optimalt i et kontormiljø, hvor man har brug for ro til at kunne koncentrere sig om arbejdet. Flight mode er designet til at holde den kværnende lyd af flymotorer ude, så selv de længste flyrejser bliver mere afslappende.

Ambient Monitor gør det muligt at åbne for den omgivende lyd ved blot at prikke let på én af ørekopperne med en finger. På den måde kan du nemt komme til at høre, hvad stewarden i flyet eller din kollega på kontoret siger, uden at tage hovedtelefonen af.

Se også:  Denon Ceol RCD-N10 [TEST]: Få streaming i de gode gamle højttalere
30 timers musik

GC-serien har batteri nok til selv de længste ture og rejser.

AH-GC25W kan levere helt op til 30 timers trådløs lyd på én enkelt opladning, mens AH-GC30 giver op til 20 timers trådløs lyd med noise cancelling slået til.

Begge modeller går automatisk på standby og sparer på batteriet, hvis du glemmer at slukke dem.

Høj komfort

Hovedbøjlen er udført i eksklusiv aluminium med blød polstring. Ørekopperne, som er betrukket med blødt og slidstærkt syntetisk læder, er bygget af ergonomisk memoryskum, som former sig efter dine ører og dit hoved.

Hovedtelefonen har drejeled, også af aluminium, så de nemt tilpasses. Hovedtelefonerne kan også foldes sammen, så de fylder minimalt i en taske.

AH-GC30 er på markedet nu og koster 2499 kroner. AH-GC25W kommer i maj til 1799 kroner,  Begge kan købes i Hi-Fi Klubben.


TAGS
Denon
noise cancelling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S