Home » Mobiltelefon » James Bond-mobilen er endelig ude i Danmark – her er Nokia 8.3
James Bond-mobilen er endelig ude i Danmark – her er Nokia 8.3

James Bond-mobilen er endelig ude i Danmark – her er Nokia 8.3

Share

Hvis Nokia 8.3 5G er god nok til en hemmelig agent er den god nok til dig … eller? Mobilen er i hvert fald ude nu og byder på 5G, PureView Quad-kamerasystem og godt med processorkraft

Det hlet store marketing-brag for mobilen er desværre gået lidt af fløjten, da mobilen skulle lanceres samtidig med den nye James Bond film, No Time to Die, hvor den spiller en vis rolle. Men premieren på filmen er desværre blevet skubbet (for anden gang) et halvt år, og det kan en moderne smartphone ikke vente på.

Derfor kommer Nokia 8.3 5G nu på markedet med lidt mindre ståhej.

Kamera med Zeiss-teknologi

Nokia 8.3 5G er udstyret med PureView quad-kamera med ZEISS-optik. Den kommer med en ZEISS Cinema Capture and Editor-app, som skal hjælpe dig med at tage bedre billeder eller tilføje effekter taget direkte fra Hollywood-film. Du kan let tilføje anamorfisk- eller Blue flare-effekter og skabe flotte, filmiske optagelser og efterfølgende sende dine flotte 4K-optagelser med 5G-forbindelse. Skyd dine videoer i 21:9-format og color grade efterfølgende klippet på telefonen.

Se også:  Hvad skal vi med 5G? Her er 3 gode grunde til at springe på

En vidvinkels-sensor med ekstrastore pixel fanger endnu mere lys med mindre støj. Dertil kommer HDR-videooptagelser, Action Cam Mode til optagelser på farten og 360 graders OZO-audiooptagelser. PureView-kameraet har 64 MP, og du kan skyde portrætbilleder via ZEISS Bokeh med kameraets dybdesensor.

Nokia 8.3 5G understøtter det største antal af 5G New Radio-frekvensbånd på markedet. Dermed er du sikret 5G, uanset hvor du er i verden, og når nye operatører opretter netværk i dit lokalområde.

Nokia 8.3 5G er udstyret med den største PureDisplay-skærm på en Nokia-telefon til dato. Den 6,81 tommer store PureDisplay-skærm, der går helt ud til kanten, understøttes af en Pixelworks-processor sammen med Snapdragon 765G og Qualcomm AI Engine.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler - én producent fylder halvdelen af listen

Nokia 8.3 5G kommer med et halvt års gratis brug af Google One. Fang og rediger dine fotos hurtigere og gem filerne med 100 GB ekstra lagerplads i skyen fordelt på Google Drive, Gmail og Google Photos i et abonnement, der kan deles med fem andre brugere.

Nordisk design

Med inspiration fra sine finske rødder kommer Nokia 8.3 5G i Polar Night – en farve inspireret af polarnatten med et unikt genskin og metalliske detaljer og linjer.

Nokia 8.3 5G kombinerer desuden tændknap med en præcis og hurtig fingerskanner, og HMD Global garanterer derudover to års OS-opdateringer samt tre års månedlige sikkerhedsopdateringer sammen med alle de Google Apps, som Android-brugere elsker at benytte.

Priser og tilgængelighed Nokia 8.3 5G fås i Danmark fra i dag og leveres i Polar Night til 4.449 kroner (6 GB / 64 GB) og 4.999 kroner EUR (8 GB / 128 GB).

Nokia 8.3.

Nokia 8.3.


TAGS
nokia 8.3
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S