Home » Hovedtelefoner og højttalere » Jabras nye earbuds forbedrer din hørelse
Jabras nye earbuds forbedrer din hørelse

Jabras nye earbuds forbedrer din hørelse

Share

Jabra Enhance Plus er en alt-i-en hearable til dem, der oplever mildt til moderat høretab, men som endnu ikke er klar til traditionelle høreapparater, der bruges hele dagen

Jabra Enhance Plus kommer i en minimalistisk og 100% trådløs formfaktor, de er 50 procent mindre end Jabra’s mindste helt trådløse earbuds, hvilket stort set gør dem umærkelige, selv under samtaler.

Ved at udnytte Jabra’s database med 62.000 unikke ørescanninger har man været i stand til at skabe et billede af det gennemsnitlige menneskelige øre og bruge denne indsigt til at designe et par diskrete, minimalistiske og 100% trådløse earbuds, der forener høreteknologi af høj kvalitet, brugerkomfort og design samt trådløs forbindelse til musik og samtaler.

Øreproppernes indstillinger kan personliggøres ved hjælp af Jabra Enhance smartphone-appen. Jabra Enhance Plus er ideelle til dem, der foretrækker en løsning, der hjælper dem med at høre samtaler lettere og bedre i særlige situationer, f.eks. ved sociale sammenkomster, i møder eller når de anvender forskellige medier.

“Ved at kombinere ekspertisen fra begge sider af vores audiovirksomhed både medico og consumer tilbyder Jabra Enhance Plus en lydløsning til os, der oplever udfordringer med hørelsen i hverdagen”, siger René Svendsen-Tune, CEO hos Jabra. “Dette er en game changer i forhold til at give folk kontrol over deres hørelse og samtidig levere en førsteklasses 100% trådløs lydoplevelse”.

Se også:  Sony har skabt en helt ny type earbuds
Kun USA i første omgang

Jabra Enhance Plus vil til at starte med være tilgængelig i USA, men lanceres senere i andre lande afhængigt af lovgivning. Det vil blive solgt gennem autoriserede hørespecialister. Brugerne vil drage fordel af en lægefaglig høretest og vurdering, der sikrer, at Jabra Enhance Plus er velegnet til deres hørebehov.

Dette gør Jabra Enhance Plus til et godt første skridt på folks rejse mod en bedre hørelse og kan bruges til at forstærke hørelsen i en række forskellige omgivelser såsom på restauranter, til arbejdsmøder og ved familiesammenkomster, samtidig med at brugeren kan drage fordel af de traditionel funktionaliteter ved en earbud, fx når man anvender medier, arbejder hjemmefra, eller når man pendler.

“Med Jabra Enhance Plus ønsker vi at forbedre hørelsen for endnu flere mennesker, der har brug for det”, siger Gitte Aabo, administrerende direktør for GN Hearing. ”Behandling af høretab har en enorm positiv indvirkning på trivsel og livskvalitet, hvilket bidrager til personens generelle velbefindende. Denne produktudvikling vil hjælpe mange flere mennesker med at tage det første skridt mod en bedre hørelse ved at tilbyde et unikt produkt, der kan give dem kontrol over deres hørelse, fungere som 100% trådløse earbuds og stadig sikre adgang til professionel råd og vejledning”.

Se også:  Jabra Elite 7 Pro [TEST]: Perfekt til samtaler

Funktioner i Jabra Enhance Plus

• Småt, diskret og stilfuldt design
• Tre EarGels i forskellige størrelser for ultimativ komfort og sikker pasform
• 10 timers batteritid på en enkelt opladning med 30 timer inkluderet i opladningsetuiet
• Højkvalitets codec for at styrke streaming lydkvaliteten og levere klarere opkald og musik
• Jabra Enhance-app, der muliggør en brugervenlig, nem og hurtig installationsproces
• Enkel betjening ved daglig brug og ved justering af lydstyrke
• IP52-klassificeret – vand- og støvafvisende
• Kompatibel med udvalgte smartphones
• Fås i to farver: dark grey og gold beige


TAGS
earbuds
høreapparat
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S