Home » Hovedtelefoner og højttalere » Jabras headset holder styr på din træning
Jabras headset holder styr på din træning

Jabras headset holder styr på din træning

Share

De nye Jabra Special Edition sports-headsets har forbedret pasform, lyd, slidstyrke samt et væld af smarte funktioner, der måler dig og hjælper dig med træningen

Da Jabra Sport Pulse blev lanceret for to år siden, var det verdens første sports-headset, der måler puls direkte i øret. Nu introduceres Jabra Sport Pulse Special Edition, som går et skridt videre. Den udregner konstant dit VO2 Max niveau, altså dit maksimale iltoptagelsesniveau.

Uanset om man er en erfaren atlet eller blot prøver at komme i form, vil den personlige VO2 Max data, gøre dig i stand til at følge med i din træningsudvikling og få mest muligt ud af din træning.

Når din løbetræning er overstået, vil Jabra Sport Life app’en give dig en lang række informationer, som kan hjælpe dig med fremadrettet at forbedre træningsniveauet. Du fåroverblik over den tilbagelagte distance, tempo, rute, antallet af forbrændte kalorier samt træningseffekten.

Jabra Sport Coach Special Edition er verdens første sports-headset, der giver dig mulighed for automatisk at tælle dine repetitioner. Det sker ved hjælp af TrackFit bevægelsessensoren. Med træneren direkte i øret har du frihed til at planlægge, følge og koncentrere dig om din træning.

Se også:  Jabra Evolve 65t [TEST]: Helt trådløse in-ears til seriøst arbejde

For at sikre at du får mest muligt ud af din tid i træningscenteret, fungerer Jabra Sport Coach Special Edition i kombination med Jabra Sport Life App’en. TrackFit bevægelsessensoren registrerer dine bevægelser. App’en tæller og lagrer dine gentagelser, hvorefter den rådgiver dig om, hvornår du skal rykke videre til den næste øvelse. Så snart app’en lanceres vil den automatisk kunne tælle ti af de mest almindelige øvelser inklusiv push-ups, lunges og burpees. Ved senere opdateringer af app’en udvides antallet af øvelser med tiden.

Forbedret lyd og flere muligheder for perfekt pasform

Udover et udvalg af forskellige størrelser ørepropper og vinger, leveres begge de to Special Edition headsets med COMPLY Foam Tips. De får ørepropperne til at sidde sikkert fastlåst gennem hele træningen. Begge de nye headsets har tilmed forbedret lydkvalitet, både når det gælder opkald og musik. De kommer således med passiv noise cancellation og forbedret bas.

Se også:  RHA Trueconnect [TEST]: Raffineret brite
Forbedret slidstyrke

Både Jabra Sport Pulse og Jabra Sport Coach Special Editions har certificeret støv- og vandresistens (IP55 standard). De er også testet i forhold til amerikanske militærstandarder for vind, regn, sved og stød. Desuden er der en treårig svedgaranti. Dermed kan du være sikker på, at begge headsets holder hvad de lover, uanset hvor hårdt du træner.

 
Jabra Sport Life app – innovation til eksisterende brugere

Den automatiske trænings-test og den automatiske repetitionstæller vil være gratis som en opdatering til de eksisterende modeller af henholdsvis Jabra Sport Pulse og Jabra Sport Coach. De nye funktionaliteter er tilgængelige via en softwareopdatering af den medfølgende Jabra Sport Life app.

Jabra Sport Pulse Special Edition (DKK 1.299) og Jabra Sport Coach Special Edition (DKK 999) vil være tilgængelige hos udvalgte forhandlere fra efteråret.


TAGS
Headset
høretelefoner
jabra
sport
træning

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S