Home » Hovedtelefoner og højttalere » Jabra UC VOICE 750 MS Mono
Jabra UC VOICE 750 MS Mono

Jabra UC VOICE 750 MS Mono

Share

Lækkert design og super mikrofon

Jabra, som vist nok blot er nogle bogstaver, det har været muligt at registrere, er et datterselskab under GN Store Nord og bygger på arven fra 140 års erfaring inden for kommunikationsløsninger.

UC VOICE 750 headsettet er udviklet i Ballerup, hvor den danske koncern råder over nogle af mest avancerede elektroakustiske laboratoriefaciliteter, som denne AOD’er har oplevet.

Det testede headset kommer i et diskret og stilrent design med et smart mix af hvidt og gråt. Ligesom med de andre headsets i denne test kan ørepuden placeres på venstre eller højre øre, og mikrofonarmen kan ikke blot svinges op og ned, men har også en fleksibel del, som kan indstilles efter ønske.

[pt id=’2029939′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Det komplette Jabra UC VOICE 750 headset – her i en hvid stereoversion. Det er nemt at finde den rigtige mikrofonplacering og vindhætten dæmper s-lyde og beskytter mod fugt.”‘]

Det komplette Jabra UC VOICE 750 headset – her i en hvid stereoversion. Det er nemt at finde den rigtige mikrofonplacering, og vindhætten dæmper s-lyde og beskytter mod fugt.

På denne måde kan mikrofonen komme helt tæt på brugerens mund, hvad der yderligere forbedrer den integrerede støjdæmpning, så modparten ikke hører den baggrundsstøj, der måtte være i kontormiljøet. En lille vindhætte dæmper s-lyde og beskytter mikrofonen mod fugt fra munden.

Lydgengivelsen i hovedtelefonen kan bedst karakteriseres som civiliseret – udpræget ren, neutral og behagelig, især hvis arbejdsgiveren kan overtales til at investere en ekstra halvtredser i stereoversionen.

Selv med maksimalt niveau fra Windows’ mixer er lydstyrken absolut ikke høj i UC VOICE 750. Hvis en modpart skulle finde på at råbe, er der en PeakStop beskyttelse, som dæmper pludselige høje lyde.

Bærekomforten vurderer jeg som meget god. Hovedbøjlen er tilpas stram, til at headsettet sidder godt og stabilt, og ørepuden giver ikke varme ører, ligesom den er nem at aftørre og udskifte.


Jabra UC Voice 750 MS Mono
  • Komfort/brug
  • Features
  • Pris
5

Alt om DATA siger

Jabra UC VOICE 750 MS Mono er en fornem demonstration af Danmarks stolte audio- og designtraditioner. Udviklingsfolkene har ramt en helt rigtig kombination af lydkvalitet, komfort og pris. Til et Lync-miljø er det svært at finde et bedre headset.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Headset
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S