Jabra Speak 710 [TEST]: Alsidig speakerphone til den stilbevidste

Jabra Speak 710 [TEST]: Alsidig speakerphone til den stilbevidste

Share

Vil du foretage telefonopkald med hænderne fri eller med mulighed for, at flere personer kan blive hørt samt høre, hvad der bliver sagt – eksempelvis til et telefonmøde – så er en såkaldt speakerphone den oplagte løsning

Jabra er eksperter i at skabe den slags små højttalere, der som udgangspunkt er designet til at formidle lyden til og fra din mobil eller computer ud i lokalet. Speak 710 er en speakerphone af den mere mobile slags. Den fylder ikke det store og leveres med en praktisk taske, der beskytter den under transport.

Den runde højttaler er dog i stand til at levere klar og tydelig tale fra op til seks personer samtidig, takket være en særlig omnidirektionel mikrofon, og byder på en imponerende klar og tydelig gengivelse af stemmen i den anden ende af røret. Som musikhøjttaler fungerer den også udmærket. Vokal og de fine detaljer i den øvrige del af lydspektret står fint.

Se også:  Sko med indbyggede højttalere

Bund er der dog ikke meget af. Designet er stilfuldt og af høj kvalitet, og Speak 710 er nem at styre med touchknapper omkring den runde højttalerenhed i midten. Der er en dedikeret knap til Google Now / Siri / Cortana, men vi savner noget så basalt som en play/pause-knap til musikafspilning.

Udover trådløs forbindelse via Bluetooth er der mulighed for at koble højttaleren til en pc med den medfølgende USB-dongle, der gør, at du kan udnytte alle de store UC-platforme. Speak 710 holder cirka 15 timer på en opladning, hvilket må siges at være ganske fint for en højttaler af denne størrelse.

Se også:  Jabra Elite 65t [TEST]: Sådan skal det gøres
Jabra Speak 710

Sammenfatning

Pris: 2049 kroner

4
Del denne