Home » AOD Pro » Jabra PanaCast [TEST]: Videokonference på den billige og enkle måde
Jabra PanaCast [TEST]: Videokonference på den billige og enkle måde

Jabra PanaCast [TEST]: Videokonference på den billige og enkle måde

Share

Virksomheder med behov for små videokonferencer kan tage denne løsning fra danske Jabra med i deres overvejelser. Den er kompakt, økonomisk over-kommelig og nem at anvende

Hvis du har brug for at kunne afholde en videokonference i et mindre rum med en håndfuld mennesker, så er denne løsning, Jabra PanaCast, værd at tage med i overvejelse. Frem for alt skal teknologien være enkel og nem at gå til. Det er PanaCast, der må betegnes som ”plug-and-play”.
PanaCast består af kameraer, der giver op til 180 graders panoramabillede, en ekstern mikrofon, der fanger lyden 360 grader rundt, samt PanaCast Hub, en koblingsenhed til storskærm.

I første omgang koblede denne artikels skribent blot kameraenheden til sin computer og kaldte op til en kollega, der ligeledes havde enheden til test. Det gav blandt andet den udfordring, at der var tydelige striber i billedet de steder, hvor inputtet fra de tre separate kameraer blev ”syet” sammen, ligesom der var tydelige fokuseringsproblemer.

Se også:  Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro

Men en af danske Jabras produktspecialister oplyste, at det lige præcis er sådan, PanaCast ikke skal anvendes. Systemet skal ud og arbejde i et større rum, så hvis man kun er sig selv på hjemmekontoret, sidder man simpelthen for tæt på og får meget mere ud af at vælge et ganske almindeligt webkamera.

Passer med de store

Når det er understreget, skal det samtidig pointeres, at PanaCast trods glimrende funktionalitet ikke er sværere at sætte op end netop et ganske almindeligt webkamera. Det er en del af konceptets grundidé.

Samtidig er PanaCast kompatibel med populære cloudbaserede løsninger som Microsoft Teams, Skype, Zoom, Cisco WebEx, Slack, Google Hangouts, GoToMeeting, Unify Circuit og BlueJeans. Det er sådan set blot at koble kameraet til computerens USB-port.

Justering af billedfeltet

PanaCast har indbygget mikrofon og kan i en snæver vending anvendes som standalone-løsning. Men for at få det fulde udbytte kræves altså det samlede setup, hvor en PanaCast Hub fungerer som det centrale sammenkoblingspunkt for kamera, speakerphone (i dette tilfælde Jabra Speak 710), computer samt ikke mindst storskærm, der kan forbindes enten via et HDMI- eller VGA-kabel.

TAGS
erhvervsliv
jabra
videokonference

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S