Home » AOD Pro » Ny videobar fungerer som instruktør på onlinemødet – og tæller deltagerne
Ny videobar fungerer som instruktør på onlinemødet – og tæller deltagerne

Ny videobar fungerer som instruktør på onlinemødet – og tæller deltagerne

Share

Med den nye Panacast 50 vil Jabra løfte onlinemøders kvalitet markant. Det nye mødekamera justerer billedet alt efter, hvor i mødelokalet aktiviteten foregår. Og det tæller antallet af deltagere, så man kan forhindre for mange i lokalet. Også nyt webkamera fra Jabra

Jabra griber trenden og lancerer nu en opdateret udgave af onlinemødekameraet Panacast. Videobaren bruges normalt i mødelokaler, hvor flere personer er samlet til møde med personer, som befinder sig på en anden adresse.

Den nye videobar Panacast 50 kan ifølge producenten opfattes som en filminstruktør på onlinemødet ved på intelligent vis at justere videostreamingen i forhold til aktiviteten på mødet.

Panacast 50 justerer billedet alt efter, hvor i mødelokalet aktiviteten foregår. Derved er PanaCast 50 i stand til at identificere, den der taler og følge flowet i samtalen, hvilket ifølge den danske producent Jabra gør det langt nemmere for mødedeltagerne, der befinder sig på afstand, at følge diskussionen, og mødeoplevelsen bliver på den måde mere dynamisk.

Synsfelt på 180 grader

Tre 13-megapixel kameraer fastgjort på række som et multikamera giver et 180 graders synsfelt i 4K. En patenteret stitching-teknologi afgør i realtid måden, hvorpå videoen løbende sættes sammen. Uanset, om der er tale om et kald med en enkelt person i lokalet eller et fuldt teammøde, vil denne teknologi altid inkludere alle på den mest optimale måde, lover Jabra.

Videobaren er 65 cm bred.

Videobaren er 65 cm bred.

Jabra PanaCast 50 har ni Edge-processorer, inklusive to Edge AI-processorer, der er særligt udviklet til lyd og video. Denne systemarkitektur muliggør, at den intelligente videobar i realtid kan integrere lyd, video og data.

Se også:  Cisco: Fremtidens arbejdsplads er fundet – den bliver hybrid

Jabra PanaCast 50 kan levere to videostreams på samme tid. Det betyder, at enheden kan udføre forskellige funktioner på samme tid, så mens en videostream er optaget af at fokusere på mødedeltagerne, kan den anden bruges til at fokusere på et bestemt område i rummet.

De to videostreams gør det også muligt at dele whiteboard, en egenskab som er bygget ind i selve enheden – det muliggør at indholdet på whiteboardet kan opfanges i realtid. Det bliver streamet live på mødet, i timen eller på forelæsningen, så alle deltagere eller studerende kan se indholdet på whiteboardet og bidrage til diskussionen, uden at nogen føler sig dårligere stillet, fordi de ikke er til stede i rummet, forklarer Jabra.

Ikke for mange mødedeltagere

Ud over de to videostreams leverer PanaCast 50 også altid en datastream med anonyme metadata om antal personer i rummet leveret i realtid som numerisk information. Denne PanaCast 50 PeopleCount muliggør, at systemet kan holde antallet af personer i mødelokalet op imod den kapacitetsgrænse, som kunden selv har defineret. Hvis antallet af mødedeltagere overstiger kapacitetsgrænsen, vil PanaCast 50 gøre opmærksom på dette.

Se også:  Jabras nye earbuds forbedrer din hørelse

Derudover kan IT-administrationen via netværksinterfaces få adgang til data, som på den lange bane kan analyseres og bruges til at træffe datadrevne beslutninger om, hvordan mødefaciliteterne skal bruges.

Otte mikrofoner

PanaCast 50 byder på otte stråleformede mikrofoner med stemmeidentifikation, som understøttes af algoritmer, der fjerner forstyrrende støj.

Der er fire Jabra-udviklede højtalere – to 50 mm-bashøjtalere og to 20 mm-tweetere – i et stereosetup. PanaCast 50 er også optimeret til alle førende UC-platforme.

Videobaren dækker hele rummet (180 grader).

Videobaren dækker hele rummet (180 grader).

Jabra Panacast 50 fungerer med Microsoft Teams, Microsoft Teams Rooms, Zoom og Zoom Rooms. Den er på markedet fra 15. juni i sort og grå til en pris på 7924 kroner ekskl. moms.

Også et nyt personligt kamera

Samtidig introducerer Jabra det personlige webkamera Jabra PanaCast 20. Inden coronatiden brugte 66 procent af kontorarbejderne enten et stand-alone-webcam eller et kamera indbygget i deres computer. Dette tal er nu steget til 86 procent, så der er et voksende marked for webkameraer.

Det nye personlige kamera fra Jabra, Panacast 20.

Det nye personlige kamera fra Jabra, Panacast 20.

Nyheden har personlig zoom, lysoptimering, billed-i-billed (brugeren kan definere og integrere en anden videostream i sit hovedbillede), 4K HDR-video, og kameraet fungerer med Microsoft Teams og Zoom og er optimeret til alle førende UC-platforme.

Jabra PanaCast 20 fås fra 1. august 2021 i sort til en pris på 1986 ekskl. moms.


TAGS
corona
jabra
onlinemøde
webkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S