Home » Kamera » Jabra PanaCast 20 [TEST]: Genialt webkamera til mobile videomøder
Jabra PanaCast 20 [TEST]: Genialt webkamera til mobile videomøder

Jabra PanaCast 20 [TEST]: Genialt webkamera til mobile videomøder

Share

PanaCast 20 opgraderer enhver bærbar med fremragende videokvalitet og intelligent billedstyring, så du kan foretage toptjekkede videosamtaler overalt

Corona fik i den grad sat gang i videomøderne, men selvom pandemien heldigvis ser ud til at være fortid gør videomøderne det ikke. Producenterne har knoklet hårdt for at komme op med løsninger, der gør de digitale møder fri for fnidder og med PanaCast 20 leverer Jabran et overlegent værktøj til dem, der foretager videomøder fra en bærbar på pc, derhjemme eller på farten.

Det er nemlig langt fra alle bærbare computere, der er født med et ordentligt webkamera, herunder denne anmelders laptop, som vi monterede Panacast 20 på. Kameraet som er skabt i bundsolidt ståldesign, er ikke større end at det kan ligge i en lommen og med en lille stander, der kan klappes ud nedenunder, kan det hægtes i toppen af din skærm. Det forbindes til computeren via USB og er klar til brug et par sekunder efter det er sat i. Det har dog tendens til at blive varmt, når det har været tilsluttet lidt.

Se også:  Ny dansk undersøgelse: Videomøder opleves mere effektive end fysiske møder

Fremragende billedkvalitet

Kameraet filmer i skarp 4K-kvalitet med HDR, 90 graders vidvinkel, automatisk lyskorrektion og intelligent zoom, som sørger for at brugeren altid er i centrum af billedet. Det er ret smart, dog havde vi gerne set at ansigtet blev placeret centralt i billedet, ikke hele overkroppen, så hovedet ender i toppen af billedet. Man kan dog selv finjustere det i den tilhørende software, som også tilbyder picture-in-picture og flere andre fine funktioner.

Billedkvaliteten er fremragende selv under ringe lysforhold. Der er en indbygget mikrofon som fanger din stemme på udmærket vis, men hvis du ønsker optimal lyd, både din og modtagerens vej, kan det godt betale sig at supplere med en Speak 750, transportabel bordhøjttaler, der sælges i et sæt sammen med Panacast. De to produkter sammen udgør lidt af et dream team til videosamtaler på farten.

Se også:  HPs 950 4K [miniTEST]: Endelig et webkamera der ser godt ud

Pris: 2.189 kroner

Samlet vurdering: 6/6 stjerner


TAGS
jabra
panacast
webkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S