Home » Hovedtelefoner og højttalere » Jabra klar med “en revolution” indenfor trådløse earbuds
Jabra klar med “en revolution” indenfor trådløse earbuds

Jabra klar med “en revolution” indenfor trådløse earbuds

Share

Den nye serie af Elite Pro earbuds skal ifølge Jabra løfte opkaldsteknologi, in-ear pasform, lydoplevelse og design til et nyt niveau

Jabra var blandt de første til at introducere 100% trådløse teknologi, og har derfor opnået vigtig læring igennem seks generationer, som nu er blevet brugt på at genopfinde teknologien, således at den passer endnu bedre til de behov, som nutidens millioner af brugere har.

Jabra Pro er designet til dem, der forlanger det bedste af det bedste, når det gælder opkald og musik, og som vil have mulighed for en 100% trådløs oplevelse helt uden begrænsninger.

Tydelige opkald i alle situationer

Introduktionen af Jabra MultiSensor Voice-teknologi i Elite 7 Pro betyder tydelige opkald, selv i de mest støjende omgivelser. Flere og flere bruger stemmen til at komme i kontakt med hinanden, faktisk er stemmeopkald steget i 2021 sammenlignet med året før, og næst efter musik er det det hyppigste brugsscenarie.

Se også:  Sonys nyeste earbuds er spækket med vild teknologi

Jabra MultiSensor Voice anvender bone conduction sensorer, 4-mikrofonsteknologi og algoritmer til krystalklare samtaler. Jabra’s ekspertise indenfor udvikling af intelligente algoritmer har resulteret i udviklingen af et af de første sæt earbuds til forbrugere, som anvender denne hybridteknologi.

En banebrydende Voice Pick-Up-sensor (VPU) i begge earbuds gør Jabra MultiSensor Voice effektiv. De intelligente algoritmer analyserer hele tiden de former for støj, der opfanges af de indbyggede mikrofoner, og når de registrerer vindstøj, aktiverer de automatisk VPU-sensoren. Bone conduction teknologien bruges til at overføre stemmen via vibrationerne i kæben, og den intelligente algoritme bruger dernæst den bedste kombination af bone conduction sensorer og mikrofoner til at give det tydeligste opkald.

Derudover gør den justerbar aktive støjreduktion (ANC) det muligt at fordybe sig fuldstændig i oplevelsen. Lyden kan endvidere tilpasses med Jabra MySound teknologien, der gør det muligt at oprette en personlig lydprofil og anvende HearThrough – en teknologi hvor brugeren kan definere præcis, hvor meget af støjen udefra, man ønsker at lukke ind.

Se også:  Trådløse øretelefoner [STORTEST]: Lydmagi i mikroformat
Små earbuds med stor batteritid

Elite 7 Pro earbuds er 16 procent mindre end de særdeles populære Jabra Elite 75t, der er Jabra’s hidtil mindste earbuds. Ved at udnytte Jabra’s database med 62.000 unikke ørescanninger har man været i stand til at danne sig et billede af det gennemsnitlige menneskelige øre og på det grundlag totalt re-designe ørepropperne. Efter grundige tests har Jabra været i stand til at producere nogle earbuds, der tilbyder en enestående lydkvalitet og optimeret komfort.

Elite 7 Pro giver ni timers non-stop spilletid med ANC og 35 timer med opladningsetuiet, endelig kan man med bare 5 minutters hurtig opladning opnå strøm til 1,2 timers brug. Elite 7 Pro fås med indbygget Alexa, Siri og Google Assistant (*kun til Android).


TAGS
earbuds
helt trådløse hovedtelefoner
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S