Home » Hovedtelefoner og højttalere » Intelligent headset til opkald og musik
Intelligent headset til opkald og musik

Intelligent headset til opkald og musik

Share

Jabra Halo Smart Wireless kan håndterer opkald, musik og medier. Headsettet har også adgang til Siri og Google Now 

Jabra Halo Smart giver dig mulighed for at tage et opkald ved at skille de to ørepropper, når de hviler rundt om nakken på dig. Dermed kan du bruge en øreprop til telefonsamtaler og to ørepropper, når du lytter til musik. Headsettet giver dig også mulighed for at anvende Siri eller Google Now ved at trykke på en særlig knap, hvilket giver dig mulighed for at forbinde dig og være velinformeret på forskellig vis. En diskret vibration i nakkebøjlen informerer dig om indkommende opkald, mens Android brugere kan få oplæst kalender notifikationer, emails, tekstbeskeder og beskeder fra sociale medier.

Se også:  Få højere lydkvalitet til dine onlinemøder – Jabra opgraderer headset

”Vi bruger alle sammen vores mobiltelefoner mere, end vi nogensinde har gjort før, hvad enten det er til at foretage eller modtage opkald, lytte til musik på farten eller se filmklip i en kaffepause. Derfor ønskede vi at udvikle et trådløst headset, der kan leverer en fantastisk lyd uanset, hvad du bruger headsettet til – om det er til at tage imod opkald eller lytte til musik”, forklarer Calum MacDougall, SVP hos Jabra.

Når det gælder de mere basale ting som for eksempel batterilevetid, eliminerer Jabra Halo Smart besværet med konstant at skulle oplade dine høretelefoner. I modsætning til andre løsninger har det et diskret indbygget 230mAh batteri i nakkebøjlen, der gør brug af bøjelige ”flex zoner”, og dermed giver op til 17 timers taletid (eller 15 timers musikafspilning) på blot en enkelt opladning. Derudover kan du ved hjælp af Jabra Assist-app’en checke det præcise batteriforbrug, modtage en alarm, når batteriet er ved at være brugt og få notifikationer om, hvornår du næste gang skal oplade dit headset (baseret på historiske data).

Se også:  JBL Quantum One [TEST]: Stor lyd fra stor hovedtelefon

Jabra Halo Smart fås i farverne rød, blå og sort. Prisen er 699 kroner.


TAGS
Headset
in-ears
jabra
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S