Home » AOD Pro » Jabra Evolve2 75 [TEST]: Kompakt headset til videomøder og musik
Jabra Evolve2 75 [TEST]: Kompakt headset til videomøder og musik

Jabra Evolve2 75 [TEST]: Kompakt headset til videomøder og musik

Share

Det sidder let på hovedet, leverer god støjreduktion og fremragende samtalekvalitet. De åbenlyse kvaliteter til trods er prisen dog lige lovlig høj

V ideomøder er blevet dagligdag. Mødeformen fejler for så vidt intet. Den kan faktisk være mere effektiv end fysiske møder. Udstyret er dog afgørende for, at mødet forløber uden gnidninger.

Den seneste tid har vi set et væld af headsets dukke frem, specifikt rettet mod netop denne disciplin. Jabra er “skyldig” i mindst en håndfuld, og med Evolve2 75 giver den danske lydspecialist os sin stærkeste teknologi i et kompakt headset, skabt til hverdagen på det travle kontor.

Ro til samtalen

Som navnet antyder, er der tale om en slags lillebror til Evolve2 85. Fysisk er det mindre. Der er tale om et on ear-headset, modsat en over ear-model som Evolve2 85.

Se også:  Sennheiser PXC 550 II [TEST]: Vellydende rejsemodel

Det er en smagssag, hvad man foretrækker, men et on-ear-design kan være at foretrække, hvis man ikke vil lukke sig så meget inde i headsettet, men i stedet have større fleksibilitet og føling med, hvad der sker omkring en.

En effektiv støjreduktion gør dog, at du faktisk nemt kan lukke omverdenen ude, hvis du ønsker ro til at arbejde eller samtale. Stemmer i lokalet blokeres ikke helt, men baggrundsstøj som trafik, ventilation m.m. forsvinder fuldstændig.

Ønsker du den omvendte effekt, er der en velfungerende HearThrough-funktion, som med flot naturlig gengivelse tillader omgivelserne at trænge ind i headsettet, så det nærmest er, som om at du slet ikke har headsettet på.

Se også:  Nyt headset har kryptering på militært niveau – så kan hackerne ikke lytte med

Sensorer sørger for at pause musikken eller afbryde opkaldet, når du tager headsettet af og starte det igen, når du tager det på. Det fungerer glimrende og er en nyttig funktion, der faktisk kan betyde en hel del i en hverdag, hvor man konstant skifter mellem det ene og det andet.

TAGS
Headset
høretelefoner
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S