Home » Hovedtelefoner og højttalere » Helt trådløse høretelefoner til arbejde på farten
Helt trådløse høretelefoner til arbejde på farten

Helt trådløse høretelefoner til arbejde på farten

Share

Jabra Evolve 65t er 100% trådløse ørepropper skabt specielt til dem, der er mobile i professionel sammenhæng

En ny undersøgelse viser, at en tredjedel af kontorfolket bruger mindre end 20% af deres tid ved skrivebordet, og den globale arbejdsstyrke er blevet mere mobil mellem 2015 og 2018 – en tendens der fortsætter. Jabra Evolve 65t understøtter dette skift i retning af mere mobilt arbejde, som omfatter mange virksomheder og brancher. Når medarbejderne ikke længere er bundet til deres skrivebord, bliver mobilitet af stadig højere prioritet, da medarbejderne kræver lydforbindelse af høj kvalitet, UC integration og fuld fleksibilitet.

Jabra Evolve 65t leverer professionel lyd ved både opkald og musik i et helt trådløst headset, der giver fleksibilitet, hvad enten man befinder sig på arbejdspladsen eller er på farten. Disse allerførste helt trådløse professionelle ørepropper gør det muligt for forretningsfolk at forbinde med kunder eller kollegaer, uanset hvor man befinder sig.

”Med Evolve-serien har vi fokuseret på at gøre det muligt for brugeren at være produktiv på jobbet. Uanset om det primære arbejdssted er et menneskefyldt åbent kontorlandskab eller et fleksibelt miljø, så er det helt afgørende, at have problemfri forbindelse og optimal koncentration. Med Evolve 65t tilføjer vi et helt trådløst headset til serien af produkter, der leverer en professionel oplevelse,” siger Holger Reisinger, SVP Business Solutions hos Jabra.

Se også:  Det perfekte headset til hjemmekontoret? Jabra er klar med Evolve2

Med et enkelt tryk på en knap kan brugerne sende stemmekommandoer til den foretrukne digitale assistent og dermed forbinde eller forblive forbundet – selv hvis de bevæger sig mellem forskellige lokationer henover dagen. De kan også forbinde til hele to enheder på samme tid, hvilket betyder, at de ikke behøver gå på kompromis med det professionelle tilstedevær, selv ikke når de er på farten.

Teknologien med fire mikrofoner, der er Skype for Business certificeret gør det muligt at opnå den optimale samtalekvalitet selv med en helt trådløs formfaktor. Og i forlængelse af den seneste meddelelse om at Microsoft Teams nu understøtter ’call control (HID) enablement, vil Jabra enheder fortsat være understøttet indenfor Teams.

De vigtigste features i Jabra Evolve 65t:

• Certificeret kvalitet – Skype for Business certificeret for at sikre en oplevelse af høj kvalitet.
• Lyd på farten – Helt trådløs lyd af bedste kvalitet med 4-mikrofon teknologi
• Strøm der holder hele dagen – Op til 15 timers batteritid (inklusiv opladning i etui) og mulighed for hurtig opladning, der giver 1,5 times ekstra brug på blot 15 minutters opladning
• Dobbelt forbindelse – Forbind med to enheder på samme tid for at opnå den optimale oplevelse af samarbejdet. Helt trådløs stabil forbindelse, som reducerer udfald af opkald og musik.
• Koncentration på farten – Flere tilpasningsmuligheder giver perfekt fit, og HearThrough funktionalitet gør det muligt at tilpasse oplevelsen af passiv støjreduktion.
• Musik som DU gerne vil høre den – Musikoplevelse af høj kvalitet opnås med Jabra Sound+ app, hvor lyd og brugeroplevelse kan personaliseres
• Nem stemmestyring – Adgang til den foretrukne digitale assistent med blot et enkelt tryk

Se også:  Jabras nye earbuds har aktiv støjreduktion og bedre lyd - her er Elite 85t

Jabra Evolve 65t vil være tilgængeligt fra midten af december 2018 til en pris på 2.224 kroner eksklusiv moms / 2.780 kroner inklusiv moms.


TAGS
evolve
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S