Home » Hovedtelefoner og højttalere » Jabra Elite Active 65T og Sennheiser CX Sport [TEST]: Svedig lyd i sommervarmen
Jabra Elite Active 65T og Sennheiser CX Sport [TEST]: Svedig lyd i sommervarmen

Jabra Elite Active 65T og Sennheiser CX Sport [TEST]: Svedig lyd i sommervarmen

Share

Solen står højt, der trænes, og der skal musik til. Så du har brug for et trådløst headset. Datatid TechLife tester her to luksusløsninger, der er vidt forskellige, men begge leverer høj kvalitet

Uanset om du er ude at træne eller bare på vej til job, er et trådløst headset med støjreduktion den klart bedste løsning, hvis du ikke kan undvære musik. Headset, der er designet til træning, har den ekstra fordel, at de kan tåle den sved, du afgiver, hvis du går seriøst til værks. Disse headsets er generelt ret hårdføre og sidder ofte bedre fast i øret end de traditionelle ”ørepropper”.

Men skal det være et headset af de nyere, helt kabelfri typer, eller er det bedre med en model, hvor der er kabel mellem højre og venstre øreprop? Læs testen her, og kom tættere på at vælge rigtigt – vi fokuserer på to klasseprodukter, der er vidt forskellige.

Danske Jabra: høj komfort

Jabra Active 65T skal blot drejes i øret, og du er klar. Ørestykkerne sidder forbilledligt godt fast uden at genere. Og det skal de også, for de er helt uden kabler, og så kan du jo let miste den ene højttaler.

Se også:  Turtle Beach Stealth 700 Gen2 [TEST]: Lidt af en perle til prisen

I øret kan du skifte numre og skrue op og ned, men kan også tilgå funktionerne med en stemmekommando, du kan vælge støjreduktion, men også lyd igennem, så du kan høre omgivelserne. Headsettet understøtter Alexa, Siri og Google Now, og det fungerer faktisk, selvom det ikke er en feature, vi bruger, når der er mange mennesker omkring os.

Som et ekstra plus kan det danske headset tælle skridt og har hele 5 timers batteritid – ja, 15 timer, når du tæller etuiet med. Det indeholder en lader med batteri.

Active 65T leverer fin lydkvalitet, der er i balance. Den har ikke helt den varme og finkornethed, som testkonkurrenten fra Sennheiser leverer, og under brug har vi ind imellem oplevet, at den ene kanal falder ud. Det er mindre end et sekund ad gangen, men dog generende. Al målt og vejet er dette en særdeles lækker hovedtelefon, der leverer meget høj kvalitet og er virkelig godt bygget.

Se også:  Sennheiser CX Wireless [TEST]: Fantastisk lyd til prisen
Tyske Sennheiser: høj lydkvalitet

Sennheiser CX Sports ørestykker forbindes med et tyndt kabel, og der er to små bokse, hvor du på den ene kan styre funktionerne. Den anden rummer batteriet, der holder hele 6 timer. Det fungerer fint og sættet sidder også godt i øret. Men det ligner ikke helt et headset til små 1000 kroner. Materialerne virker billige, men dog fine til træning, for de er lette at rengøre.

Det tyske headset kan have to enheder tilsluttet trådløst på samme tid og napper også mobilopkald, og du kan bruge stemmestyring. Alt dette er fint, men det er, når musikken spiller, at Sennheiser viser sin force. Lyden er meget homogen og bassen dyb. Det sidste forudsætter dog, at ørestykkerne sidder helt perfekt i ørerne, så det betaler sig at bruge lidt tid på at afprøve de mange adaptere.

TAGS
Headset
jabra
sennheiser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S