Home » Hovedtelefoner og højttalere » Jabra Elite 85H [TEST]: Lækre hørebøffer med intelligent støjreduktion
Jabra Elite 85H [TEST]: Lækre hørebøffer med intelligent støjreduktion

Jabra Elite 85H [TEST]: Lækre hørebøffer med intelligent støjreduktion

Share

Måske Bose har hvilet lidt for mageligt på tronen som kongen af noice cancelling, for i øjeblikket formår den ene rival efter den anden at gøre dem rangen stridig. Blandt de nyeste i rækken er Jabra, der leverer et overbevisende bud på en Bose-killer

Jabra 85H ser ud som den type headset nu engang skal. Sort og seriøst. Det skal kunne gå i et med forretningsmandens antræk. Jabra har dog beklædt hovedbøjle og ørekopper med stof på ydersiden. Sort stof ganske vist, men det giver ikke desto mindre et rart, tilbagelænet udtryk.

Hovedtelefonerne sidder rigtig behageligt. Solidt og sikkert, uden at stramme om ørerne. Lyden er forrygende. Der er anvendt store 40 mm drivere, som leverer plads til hele frekvensspektret. Der er rigelig luft i lydbilledet og rum til de fine detaljer trods en fyldig bund. Støjreduktionen er blandt de bedste, vi har oplevet. Når musikken kører, kan du ikke høre andet, selvom du sidder i en buldrende togkupé med snakkende medpassagerer ved siden af dig. Der er også mulighed for hear-thru, hvor omgivelsernes lyde lukkes ind. Således kan du orientere dig i trafikken, mens du hører musik.

Se også:  Huawei FreeBuds 3 [TEST]: Helt trådløse og med støjreduktion
Finder selv den rette tilstand

Der er fire forskellige profiler, som udover noise cancelling / hear thru dækker over indstillinger som EQ, opkaldspræferencer, tidsinterval for standby, automatisk tænd/sluk, og meget andet. Når du skifter til en ny profil skifter alle indstillinger. På den måde kan du nemt tilpasse headsettet din aktuelle situation – transport, privat, ude i offentligheden eller den frit brugerbestemte ”My Moment”. Intelligent teknologi sparer dig for at skifte manuelt. Aktiver ”SmartSound”, så vil headsettet lytte efter dine omgivelser og vælge den profil, der passer. Ved transport ramte den plet, men vi undrede os over, at vores ellers relativt afdæmpede kontor blev målt som In Public. Teknologien lærer dog med tiden, så vi håber, den bliver lidt bedre til at analysere situationen.

Se også:  JBL Live650BTNC [TEST]: Prisvenlige hørebøffer med det hele

Der er mulighed for at stemmestyre musik og diverse andre ting via Alexa, Google Assistent og Siri. Headsettet er også fremragende til telefonsamtaler takket være seks dedikerede mikrofoner. Batteriet holder til hele 32 timers musik med ANC, 35 timer uden. Læg dertil en pris, der er yderst rimeligt for et headset af denne klasse, så har du et stærkt bud på dit næste ANC-headset.


Jabra Elite 85H
4.5

Jabra Elite 85H

2299 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
jabra
noise cancelling
støjreduktion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S