Home » Hovedtelefoner og højttalere » Intelligent headset fra Jabra tilpasser lyden efter omgivelserne
Intelligent headset fra Jabra tilpasser lyden efter omgivelserne

Intelligent headset fra Jabra tilpasser lyden efter omgivelserne

Share

Jabra Elite 85h har SmartSound. En ny teknologi, der giver mulighed for at bestemme hvor meget af verden udenfor, der må trænge igennem

Uanset om du er på farten, har brug for at koncentrere dig eller opholder dig et sted med mange mennesker, så sørger SmartSound for, at lyden i Elite 85h automatisk justerer sig til omgivelserne og leverer den bedste opkalds- og musikoplevelse.

Teknologien kan opfange mere end 6.000 unikke lydkarakteristikker og bruger disse til at tilpasse audio output til den specifikke kontekst. Det betyder, at når man bevæger sig fra en støjende togstation og ind i en togvogn, så vil den intelligente teknologi bemærke det og automatisk tilpasse lyden til denne ændring i omgivelserne.

Den vil vælge en af tre tilstande: ’Commute’, ’In Public’ eller ’In Private’ for at garantere en ensartet kvalitet i din lydoplevelse. Brugeren kan tilpasse sine opkalds- og musikindstillinger yderligere gennem Jabra’s Sound+ app, som vil huske dine foretrukne indstillinger indenfor den pågældende tilstand.

Se også:  Kunstig intelligens får det sidste ord
Konsistent kvalitet

René Svendsen-Tune, der er CEO hos Jabra, siger, ”En af de største udfordringer for folk på farten er at opnå en konsistent stemme-, opkalds- og lydkvalitet, uanset hvilke omgivelser man befinder sig i, samtidig skal headsettet helst kunne garantere den bedste stemmeinteraktion og forbindelse, der giver mulighed for enten total koncentration eller total afslapning. Vores Elite-serie består af de bedste produkter til opkald og musik. Vi udviklede SmartSound for at sikre os, at vi fortsat kan levere samtale- og musikoplevelser af højeste kvalitet, uanset hvor du befinder dig. Elite 85h er et revolutionerende headset, som vil forandre måden, hvorpå vi oplever lyd og håndterer støj på i fremtiden.”

Se også:  Jabras nye earbuds har aktiv støjreduktion og bedre lyd - her er Elite 85t

Mikrofonløsningen kombineret med Jabra Sound+ app’en gør det til en 100 procent håndfri oplevelse at styre sin assistent med stemmen. Brugeren behøver ikke længere røre en knap på headsettet for at interagere med Alexa, Siri eller Google Assistant – du bruger blot stemmen og bliver forbundet med det samme. Jabra er blandt de første til at anvende Alexa wake-word til at skabe direkte adgang til Alexa.

Jabra Elite 85h headsettet har 32 timers batteritid (med ANC slået til), 6 mikrofoner, 40mm specialbyggede højtalere og høj slidstyrke.

Elite 85h er tilgængeligt fra april 2019 hos udvalgte forhandlere til en pris på DKK 2.299.


TAGS
AI
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S