Home » Hovedtelefoner og højttalere » Jabra Elite 65t [TEST]: Sådan skal det gøres
Jabra Elite 65t [TEST]: Sådan skal det gøres

Jabra Elite 65t [TEST]: Sådan skal det gøres

Share

På design og lyd har Jabra ramt helt plet med de nye Elite 65t, der vel nok er det bedste køb du kan gøre lige nu, hvis du vil have helt trådløse in-ears

Jabra var blandt de første producenter med helt trådløse in-ears. Således er de allerede nået til tredje generation af deres Elite-serie. Her har producenten valgt at splitte sortimentet ud i to – et headset rettet mod sport og et headset til helt almindelig hverdagsbrug.

Sidstnævnte testede vi og kunne med glæde konstatere, at Jabra har ændret på øreproppernes pasform. De skal ikke presses så hårdt ind i ørerne, som det er tilfældet med tidligere Elite Sport-modeller og er heller ikke forsynet med samme krog til at holde dem på plads. Alligevel sidder de fint fast i øret og slutter godt til, så du også får glæde af lidt passiv støjreduktion.

Se også:  Jabra PanaCast [TEST]: Videokonference på den billige og enkle måde

Vi behøvede ikke engang skifte gummidutter for at tilpasse dem. De sad perfekt direkte fra æsken. Lyden kan man ikke rigtig klage over. Den er måske en anelse sammenklemt, men der er masser af punch, god bas og fin plads til detaljer i toppen.

Jabra har også gjort sig umage med mikrofonen, der stikker ud som en lille tap ned mod munden. Den sørger for en ren og klar lyd med et minimum af støj ved telefonsamtaler. Samtidig kan du bruge den til stemmestyring via Siri og Google Play, der aktiveres ved at holde en finger på knappen i højre øreprop.

Volumen styres med knappen i venstre øreprop. Lige netop de fysiske knapper er dog et minus ved Elite 65t. De skal trykkes godt ind for at reagere, og det betyder, at du samtidig klemmer øreproppen ind i øret, hvilket ikke nødvendigvis er særlig behageligt. Et andet ankepunkt er Bluetooth-forbindelsen, der desværre ikke er helt så stærk, som man kunne ønske.

Se også:  Det perfekte headset til hjemmekontoret? Jabra er klar med Evolve2

Vi oplevede en del udfald, når vi lyttede til musik fra en smartphone, placeret i bukselommen. Lidt af ærgerligt, da der ellers stort set ikke er noget at komme efter ved Elite 65t. På design og lyd har Jabra ramt helt plet og med batterilevetid på 5 timer plus 10 timer ekstra i den diskrete æske (som dog kan være lidt svær at lirke op), er det klart blandt de bedste køb, du kan gøre, hvis du vil have helt trådløse in-ears.


Jabra Elite 65t
4

Sammenfatning

Pris: 1299 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bluetooth headphones
in-ear-høretelefoner
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S