Home » Hovedtelefoner og højttalere » Jabra Elite 3 [TEST]: Jabras billige er bedre end de fleste
Jabra Elite 3 [TEST]: Jabras billige er bedre end de fleste

Jabra Elite 3 [TEST]: Jabras billige er bedre end de fleste

Share

Elite 3 er Jabras bud på et sæt simple og billige earbuds. Et absolut forrygende bud, der banker alt i prisklassen

Jabra har sat standarden for – ja, vel faktisk opfundet – de helt trådløse earbuds, men deres modeller har ligget i den dyrere ende af markedet og samtidig er de blevet mere og mere avancerede.

Nu er Jabra derfor nået dertil, hvor tanken om en billigere og mere simpel model er begyndt at give mening – og voila – her er Elite 3.

Kompakte og vandafvisende

Her har man kondenseret lydteknologi og funktionalitet ned til det essentielle, men samtidig forsøgt at holde fast i de kernefeatures, der giver en god oplevelse hos lytteren. Og det er lykkedes så godt, som man nærmest kunne drømme om.

Det kompakte design, der har kendetegnet de seneste generationer af Jabras earbuds er ført videre her, hvilket betyder, at de lige præcis fylder det der skal til for at sidder godt i øret, men eller ikke mere. Æsken er også dejligt kompakt og kan nemt lægge i lommen. En IP55-certificering garantere desuden at øretelefonerne er beskyttet mod regn og støv, og det er ret uhørt i denne prisklasse.

Se også:  Nye earbuds tuner lyd og støjreduktion minutiøst til dine ører
God lyd uden besvær

Elite 3 forbindes via nyeste Bluetooth-standard (v5.2) og de er kompatible med Sound+-appen, så man kan styre forskellige funktioner via mobilen. Mulighederne er dog temmelig begrænsede for Elite 3. Du kan se batteristatus, aktivere HearThrough, foretage opdateringer, og så er der et lille udvalg af EQ-presets, men ingen mulighed for manuel EQ.

Det gør dog heldigvis ikke så meget, for lyden sidder lige i skabet ud af kassen, så der er ikke det store behov for at fifle yderligere med den.

Af et headset til denne pris er ret utroligt så godt Elite 3 spiller. De har slet ikke den komprimerede og buldrende lyd man typisk får i billigere earbuds. Der er rigelig luft til detaljerne i lydbilledet, uden de på nogen måde mangler bas.

Jabras nye earbuds forbedrer din hørelse

Til opkald fungerer Eilte 3 også fint, dog uden at overrumple. Din stemme går igennem, så man fint kan høre hvad du siger, men bliver lidt dåseagtig. Jabra skal dog have point for at have implementeret en mono-funktion, som aktiveres, når du kun har én earbud i.

Se også:  Sådan ser Nothing ear (1) ud indeni

HearThrough-funktionen, som udnytter samme mikrofoner til at lukke lyd fra omgivelserne ind, er ligeledes hørt bedre i dyrere headsets – men igen, den gør hvad den skal. Man kan høre hvad der sker omkring én, når man har øretelefonerne i.

Et nemt valg

Med en batterilevetid på syv timer i øretelefonerne alene og 28 timer samlet, når man regner æsken med, er Elite 3 godt med i feltet, og kan fint hamle op med dyrere modeller, når det gælder batterilevetid.

Er dit budget til nye earbuds 649 kroner, er intet at være i tvivl om. Jabra Elite 3 er det eneste rigtige valg.

Pris: 649 kroner

Jabra Elite 85T [TEST]: Nul støj og høj lydkvalitet


TAGS
earbuds
helt trådløse hovedtelefoner
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S