Home » Hovedtelefoner og højttalere » Test: Jabra Eclipse
Test: Jabra Eclipse

Test: Jabra Eclipse

Share

Jabra Eclipse er et yderst kompakt Bluetooth headset med understøttelse af NFC, der kombinerer enkel betjening med smarte løsninger og en god lyd. Takket være et smart koncept, kan man også bruge headsettet gennem længere tid uden at løbe tør for batteri.

Jabra Eclipse vejer blot 5,5 gram, og den meget beskedne størrelse gør det til en meget diskret øvelse at anvende dette headset.

Komforten er tilmed i top, ved at skifte mellem de medfølgende eargel-pads, skulle alle kunne finde et match. Headsettet har en god klar og tydelig lyd, der overbeviser i brug, den er også udstyret med to mikrofoner for støjdæmpning. Det virker ret overbevisende, og samtaler går tydeligt igennem.

Se også:  Det perfekte headset til hjemmekontoret? Jabra er klar med Evolve2

Når headsettet er parret med mobilen, genoptages en tabt forbindelse automatisk i det øjeblik, man igen er indenfor rækkevidden af mobilen. Rækkevidden angives til 30 meter i fri luftlinje. Evnen til genetablering af forbindelsen betyder dog, at man ikke tænker over, om man er inden for rækkevidden hele tiden. Jabra Eclipse består ikke kun af headsettet, der medfølger en lille kombineret mobil opbevaringsholder.

Den lille holder, hvori headsettet kan opbevares under transport, fylder næsten ingenting, headsettet snapper magnetisk ned i holderen, der samtidig oplader dit headset. Headsettet har en batterilevetid på 3 timer, holderen supplerer med ekstra 7 timers batterilevetid. Som tidligere angivet er betjeningen let, man kan tage opkald eller afvise dem via stemmestyring. Det er også muligt at besvare og afslutte et opkald ved at dobbettappe let på headsettet. Når der ikke er en samtale i gang, kan man få oplyst den resterende batterilevetid ved at tappe en gang på headsettet.

Se også:  Vind et lækkert headset til musik og arbejde på farten

Tapper man to gange på headsettet i samme situation startes stemmesøgning enten via Siri, Google Now og i princippet Cortana, når den bliver tilgængelig i Danmark.    

 


Jabra Eclipse
4

Resume

Pris: 749 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på GN Netcom GN Ellipse
TAGS
Headset
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S