Test: Jabra Eclipse

Test: Jabra Eclipse

Share

Jabra Eclipse er et yderst kompakt Bluetooth headset med understøttelse af NFC, der kombinerer enkel betjening med smarte løsninger og en god lyd. Takket være et smart koncept, kan man også bruge headsettet gennem længere tid uden at løbe tør for batteri.

Jabra Eclipse vejer blot 5,5 gram, og den meget beskedne størrelse gør det til en meget diskret øvelse at anvende dette headset.

Komforten er tilmed i top, ved at skifte mellem de medfølgende eargel-pads, skulle alle kunne finde et match. Headsettet har en god klar og tydelig lyd, der overbeviser i brug, den er også udstyret med to mikrofoner for støjdæmpning. Det virker ret overbevisende, og samtaler går tydeligt igennem.

Se også:  Test: Billig genvej til fornuftig lyd

Når headsettet er parret med mobilen, genoptages en tabt forbindelse automatisk i det øjeblik, man igen er indenfor rækkevidden af mobilen. Rækkevidden angives til 30 meter i fri luftlinje. Evnen til genetablering af forbindelsen betyder dog, at man ikke tænker over, om man er inden for rækkevidden hele tiden. Jabra Eclipse består ikke kun af headsettet, der medfølger en lille kombineret mobil opbevaringsholder.

Den lille holder, hvori headsettet kan opbevares under transport, fylder næsten ingenting, headsettet snapper magnetisk ned i holderen, der samtidig oplader dit headset. Headsettet har en batterilevetid på 3 timer, holderen supplerer med ekstra 7 timers batterilevetid. Som tidligere angivet er betjeningen let, man kan tage opkald eller afvise dem via stemmestyring. Det er også muligt at besvare og afslutte et opkald ved at dobbettappe let på headsettet. Når der ikke er en samtale i gang, kan man få oplyst den resterende batterilevetid ved at tappe en gang på headsettet.

Se også:  Ny standard skal formindske høreskader og forbedre lydkvaliteten

Tapper man to gange på headsettet i samme situation startes stemmesøgning enten via Siri, Google Now og i princippet Cortana, når den bliver tilgængelig i Danmark.    

 

Jabra Eclipse

Resume

Pris: 749 kroner

4,5
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Jabra Sport Pace Wireless priser
Del denne