IT-truslerne i 2016

IT-truslerne i 2016

Share

Hacking af biler og fly, målrettede angreb på virksomheder og sikkerhed i IoT. Læs hvad vi kan forvente af sikkerheds-truslerne i år

2016 er så småt begyndt, og i den forbindelse synes det at være en god idé at tage et kig på de trusler, vi formentligt kommer til at stå overfor i 2016. Her i denne artikel, har vi brugt rapporten fra Check Point som basis for artiklen. Et år er lang tid, og i det forgangne år har vi set et utal af hackerangreb, der har kompromitteret data fra mange virksomheder. Nogle af dem meget store virksomheder.

Tilsammen viser disse angreb, at selvom en virksomhed bruger mange ressourcer på cybersikkerhed og risikerer at miste mange penge på et indbrud i deres systemer, så er der stadigvæk plads til forbedringer på it-sikkerhedsområdet.

Målrettede angreb
Men lad os tage et kig på truslerne for 2016, som set fra Check Points synspunkt. I tidligere år var mange angreb baseret på kode, der bare generelt blev sendt ud for at inficere systemer. På godt dansk vil det sige at skyde med spredehagl. Angrib så mange systemer som muligt på én gang.

Se også:  Sikkerhed i Internet of Things

1 2 3 4 5 6 7Næste

Del denne