Home » AOD Pro » 24 timers nedetid er ødelæggende – mener de fleste virksomheder
24 timers nedetid er ødelæggende – mener de fleste virksomheder

24 timers nedetid er ødelæggende – mener de fleste virksomheder

Share

Når virksomhedernes it-systemer er nede, koster det mange penge og kan ifølge en undersøgelse være “ødelæggende”. Derfor bliver der brugt mange penge på at undgå nedetid

Det kan være tæt på katastrofalt når virksomheders it-systemer er offline. I en ny undersøgelse fra Netenrich, der arbejder med digital transformation, betragter 83 procent af alle virksomheder det som ødelæggende, hvis deres it-systemer er nede i 24 timer eller mere.

Det har fået mange virksomheder til at bruge store summer på at udvikle nye værktøjer, der skal afhjælpe nedbrud. Men ifølge Netenrich har det i flere tilfælde skabt nye problemer.

30 procent går til sikkerhed

I rapporten skriver Netenrich, at den gennemsnitlige virksomhed bruger omkring 30 procent af deres it-budget på cybersikkerhed, og det ud af et budget, som er vokset med omkring 10 procent i gennemsnit, siden pandemien brød ud.

Se også:  ESET Internet Security 2022 [TEST]: Flere forbedringer i sikkerhedsfavorit

Truslerne fra nettet vokser, og i forsøget på at holde fast i kontrollen, har 67 procent af alle virksomheder opgraderet deres værktøjer for at holde fast i kontrollen over deres installationer.

Overbebyrdede it-afdelinger

Men i takt med at it-værktøjer og -installationer bliver stadig mere komplicerede og avancerede, så stiger mængden af kvalificeret personale i it-afdelingen dog ikke nok, fortæller Netenrich, og det resulterer i overbebyrdede it-afdelinger.

Den onde spiral skal, ifølge Netenrich, brydes ved at have en mere proaktiv og risiko-baseret tilgang til problemerne, så de lettere kan adressere det, der driver virksomheden og ikke blot tager de dyreste og letteste løsninger.


TAGS
nedetid
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S