Home » Betalingssoftware » IT-folket nægter at tage afsked med XP
IT-folket nægter at tage afsked med XP

IT-folket nægter at tage afsked med XP

Share

Windows XP er simpelthen så godt et styresystem, at halvdelen af de IT-professionelle vil fortsætte med at bruge det efter supporten udløber om fire år

Hvorfor lave om på noget der virker? Det lader til at være filosofien hos mange af de virksomheder, der i det daglige bruger Windows XP. IT-folkene er så glade for det gode gamle Windows XP, at næsten halvdelen af de adspurgte ikke forventer at skifte virksomhedens styresystem, når Microsoft lukker supporten på XP i 2014.

Vista kan selvfølgelig også have bidraget sit til fremskridtsforskrækkelsen og gjort, at man ikke uden videre springer på det sidste nye. Samtidig kunne den økonomiske krise også tænkes at gøre mange virksomheder tilbageholdende overfor nye investeringer. Men den primære grund er ifølge de mere end 950 adspurgte, at de bare virkelig godt kan lide Windows XP, og ikke har lyst til at bruge noget andet system.

Se også:  Windows 11 er frigivet: En ny epoke for din pc

Indtil videre er der ikke det store problem i dette. Supporten på XP fortsætter indtil 2014, og indtil videre er der derfor heller ikke mere end seks procent af de medvirkende virksomheder, der fuldstændigt har immigreret til Windows 7. Når supporten lukkes ned må tallet forventes at stige en del, da der dermed ikke længere vil være nogen lapning af sikkerhedshuller m.m.

Alligevel hævder 48 procent af de adspurgte IT-folk altså, at de vil fortsætte med at bruge Windows XP herefter. Undersøgelsen er foretaget af Dimensional Research blandt amerikanske virksomheder.


TAGS
OS
styresystem
windows XP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S