Home » Underholdning » Island inviterer hele verden til gratis nytårsfest med gigantisk live-koncert
Island inviterer hele verden til gratis nytårsfest med gigantisk live-koncert

Island inviterer hele verden til gratis nytårsfest med gigantisk live-koncert

Share

2020 er vel året vi alle gerne vil vende ryggen. Midt i usikkerheden om, hvordan vi kan og må fejre nytår, kommer Island på banen med Polar Beat. Verdens største live-koncert. Med bands Sigur Rós og Kaleo i front og garanti for nordlys tager Polar Beat gæsterne med til en anden verden

Musikere, kunstnere og gæster transformerer sig til avatarer, for sammen med islandske techwizards OZ og Snapchat at byde ind til en global koncert og fest. Gratis. Island inviterer hele verden indenfor – i form af 3D-avatarer, der kan danse natten igennem sammen med Sigur Rós, Kaleo og andre islandske skud på stjernehimlen som Briet, Auður, Stuðmenn & Friðrik Dór.

Automatisk genereret beskrivelse

Ved ’ankomsten’ til den virtuelle verden og fest, går festdeltagerne på Den Røde Løber og følger en magisk og mystisk vej til scenen og festivalpladsen, hvor aftenens bands optræder. For alle, som har drømt om eller længtes efter at opleve nytår under nordlysets spektakulære himmelshow i Island, er den her nytårsfest muligheden for en, trods alt, episk oplevelse.

Hele eventet streames på www.newyear.is og sendes på Islands landsdækkende TV-station RUV.

Gratis fest på ny platform

Det er superenkelt at deltage i festivalen. Deltagerne klikker ind på www.newyear.is og registrerer sig med deres Snapchat-konto. Alle gæster kan bruge eller skabe en Bitmoji avatar og deltage i festen. Og – jo før deltagerne tilmelder sig, jo tættere kommer avataren på scenen.

Kl 23:30 d. 31. december logger man på den interaktive fest og ringer nytåret ind med stil. Deltagerne kan også danse og udtrykke sig på forskellig vis, og måske få et glimt af ‘sig selv‘ i live streamen.

Georg Holm, bassist i Sigur Ros: “Det her er verdens største scene. Det er fantastisk at være med til det her event, der mikser genrer og verdener og bringer folk fra hele verden sammen i en spektakulær oplevelse. Det her er et gennembrud for kreative mennesker i hele verden.”

Det islandske techselskab OZ, der sætter strøm til eventet med sin nye teknologi, er stålsat på levere unikke, spændende oplevelser til deltagerne – både musisk og via de forskellige virtuelle rum som deltagerne kan besøge. Som frontløber på den her nye form oplevelse, en ny kulturplatform, benytter OZ flere førende avatar-platforme, herunder Snaps nye 3D Bitmoji. Det giver gæster fra hele verden mulighed for at opleve Polar Beat og få en fest sammen – med afstand.

Gudjon Gudjonsson, administrerende direktør i OZ: “Det her er vores premiere for en ultimativ og ny verdensscene. Vores mål er at forene mennesker i oplevelser, fulde af liv og energi, hvor alle kan interagere og udtrykke sig. Med OZ teknologi fjerner vi de fysiske barrierer for publikum, bringer dem ombord og ind i live events og skaber nye muligheder for både music, sport, gaming og mode.”

Sigga Dögg Guðmundsdóttir, administrerende direktør Visit Iceland: “Vi har savnet at byde gæster velkommen på Island i store dele af året. Vi er kendt som landet af ild og is, hvor det magiske nordlys nytår efter nytår har spredt sit fyrværkeri over nattehimlen. Derfor er Island en populær nytårs-destination for rejsende. I år er det desværre ikke muligt at besøge os på klassisk vis, men med det her event giver vi alle et overflødighedshorn af smagsprøver på Islands natur, kunst og musik.“

Island er traditionelt en populær destination for rejsende der vil opleve nordlys, natur og kultur. I løbet af festivalen inviteres deltagerne til gratis at opleve nordlyset sammen med det bedste fra den islandske musikscene.

Deltagertips: Bliv hængende over midnat og oplev det miljøvenlige digitale festfyrværkeri, der markerer starten på 2021.

Nytårseventet Polar Beat begynder kl. 23:30 d. 31. december.


TAGS
island
koncert
nytår

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S