Home » Smart hjem » iRobot Roomba J7+ [TEST]: Intelligent robotstøvsuger i drønlækkert design
iRobot Roomba J7+ [TEST]: Intelligent robotstøvsuger i drønlækkert design

iRobot Roomba J7+ [TEST]: Intelligent robotstøvsuger i drønlækkert design

Share

Bruger du den lokalitetsbaserede rengøringsfunktionalitet er det dog et problem du sjældent vil stå i, for så starter robotten automatisk rengøringen, når du forlader hjemmet (eller omvendt, når du kommer hjem). Alternativt kan du programmere et fast tidsprogram, så den eksempelvis kører kl 9, når du går på arbejde. Efterhånden som robotten lærer dine vaner at kende kan den også selv komme med forslag til rengøringsplaner, som endda også tager højde for faktorer som pollensæson og andre faktorer, der kan have indflydelse på behovet for rengøring.

Engang imellem kan det være nødvendigt at der støvsuges, selvom man er hjemme og så er Quiet Drive en ret fin feature. Her skrues helt ned for støjniveauet (og samtidig også lidt for effektiviteten), og støvsugermotoren slåes fra på turen til og fra ladestationen. Således forstyrrer Roomba J7+ mindst muligt.

Se også:  Robotstøvsuger med bæ-garanti

Det er muligt at stemmestyre Roomba J7+, både med Google Assistant og Amazon Alexa. Sig eksempelvis “Hey Google, start rengøring”, så går den i gang med at støvsuge eller “Hey Google, rengør køkken”, så går den i gang i køkkenet.

Tømmer sig selv

Sammen med Roomba j7+ følger Clean Base – en opladestation kombineret med ekstern støvbeholder, hvor Roomba j7+ automatisk kører hen og tømmes, når den er fyldt op af skidt og snavs. Beholderen kan rumme skidt fra 60 dages rengøringer og posen skal blot smides i skraldespanden, når den er fuld.

Således er der nærmest intet du skal tænke over eller bruge tid på i det daglige med Roomba J7+, der ikke blot er en af de mest selvkørende og intelligente robotstøvsugere vi har prøvet, men også en af de mest effektive og veldesignede.

Se også:  Zaco A10 [TEST]: Robotrengøring på budget

Vejl. udsalgspris iRobot Roomba j7+: 7.999 kroner
Vejl. udsalgspris iRobot Roomba j7 (uden Clean Base® – ekstern støvbeholder): 5.999 kroner

TAGS
iRobot
robotstøvsuger
Roomba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S