Home » Smart hjem » Prisvenlig robotstøvsuger leverer intelligent rengøring i hjemmet
Prisvenlig robotstøvsuger leverer intelligent rengøring i hjemmet

Prisvenlig robotstøvsuger leverer intelligent rengøring i hjemmet

Share

Roomba i3+ byder på ekstern støvbeholder, personlige rengøringsforslag, et nyt design og en væsentligt lavere pris end topmodellerne

Præcis som topmodellerne iRobot Roomba i7+ og Roomba s9+ er robotstøvsugeren Roomba i3+ udstyret med Clean Base. En ekstern støvbeholder, hvor robotten automatisk tømmer sig selv for skidt, når den er fuld. Du behøver derfor ikke tænke på at skulle tømme den i flere måneder eller bekymre dig om, at robotten ikke afslutter jobbet grundet fuld støvbeholder. Roomba i3+ kører selv hen og tømmer, hvis den bliver fyldt op under en rengøring, og fortsætter så hvor den slap bagefter. Det opsamlede støv og skidt ender i en lukket AllergenLock-pose, som består af et 4-lags allergenblokerende materiale og fanger 99 % af pollen og skimmel. Clean Base fungerer også som robottens ladestation.

Snorlige rengøring

Roomba i3+ rengør målrettet og logisk i lige linjer. Den navigerer gennem flere rum og klarer såvel hårde gulvoverflader som tæpper. Hvis batteriniveauet er lavt, kører Roomba i3+ automatisk til genopladning, hvorefter den genoptager rengøringen, indtil jobbet er afsluttet.

Se også:  Zaco A10 [TEST]: Robotrengøring på budget

Roomba i3+ er ydermere udstyret med et High Efficiency-filter, der fanger 99 % af pollen, skimmel, støvmider samt katte- og hundeallergener. Robottens 3-trins rengøringssystem består af Dual Multi-Surface gummibørster, som arbejder sammen for at sikre en effektiv rengøring, en specieldesignet sidebørste til rengøring langs lister og i hjørner samt 10x højere sugestyrke sammenlignet med Roomba 600-serien. Grundet den patenterede Dirt Detect-teknologi ved Roomba i3+, hvor der er ekstra snavset, og sørger her for en ekstra grundig rengøring.

Tilpasser sig til dit liv

Roomba i3+ er udstyret med et nyt design med en slidstærk, vævet struktur, der minimerer fingeraftryk og samler mindre støv. Lysringen lyser kun for at kommunikere nødvendig robotadfærd og/eller -beskeder, mens robotten rengør. Herved påberåber den sig ingen unødig opmærksomhed.

Med den redesignede iRobot Home App, powered by iRobot Genius, får du større appkontrol og en mere personlig rengøringsoplevelse. Den giver Roomba i3+ mulighed for at lære dine rengøringspræferencer at kende. Roomba i3+ vil tilbyde dig personlige forslag via iRobot Home-appen, såsom anbefalede rengøringsplaner baseret på tidligere rengøringsopgaver samt nyttige rengøringsforslag i pollensæson, og når dine kæledyr fælder meget.

Se også:  Undviger dine tøfler og taler med dit kæledyr: Topsmart robotstøvsuger fra Ecovacs

Begivenhedsbaserede automatiseringer kan oprettes direkte i iRobot Home-appen. Uanset om du er på farten, på arbejde eller ude at gå en tur, kan iRobot Home-appen modtage påmindelser fra smart home-enheder, som f.eks. August Wi-Fi Smart Lock, for at vide hvornår du er væk, og derfor begynde rengøringen.

Med hjælp fra Google Assistant eller Alexa-aktiverede enheder kan du styre Roomba i3+ med din stemme. Roomba i3+ er ydermere udstyret med Imprint Link-teknologi, hvilket betyder, at den kan samarbejde med Braava jet m6 om automatisk igangsætning af gulvmopning efter endt støvsugning.

iRobot Roomba i3+ koster 5.499 kroner med Clean Base og 3.499 kroner uden. Den er tilgængelig fra slutningen af marts.


TAGS
iRobot
robotstøvsuger
Roomba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S