Home » Smart hjem » Nu kan du råbe kommandoer til din robotstøvsuger
Nu kan du råbe kommandoer til din robotstøvsuger

Nu kan du råbe kommandoer til din robotstøvsuger

Share

Med den nyeste opdatering af iRobot Home-app får du det fulde overblik over Roombas rengøring og mulighed for at bruge stemmestyring til at give Roomba besked på at starte rengøringen

”iRobot fokuserer nu for alvor på mulighederne inden for det moderne smart home. Det vil give vores kunder en endnu bedre produktoplevelse”, siger Colin Angle, CEO og bestyrelsesformand hos iRobot. ”Den opdaterede app gør Roomba endnu mere brugervenlig. Den har et forbedret rengøringskort, stemmestyring og afrapportering om rengøringsjobbene. Det er et spændende skridt i retning mod at realisere vores vision om et system af samarbejdende rengøringsrobotter, der klarer opgaverne i dit smart home.”

Aflægger rapport

Med en kombination af fleksibel navigation og visuel lokalisering optegner iRobot Roomba 900-seriens robotter et kort over hjemmet, mens de gør rent. Når rengøringsjobbet er slut, kan du se det – og kortet for de sidste op til 30 rengøringsjobs – i appen. Du kan også finde oplysninger om, hvor mange kvadratmeter robotten har dækket, og hvor lang tid det tog. Med iRobots patenterede Dirt Detect-funktion kan du desuden se, hvor robotten fandt en høj koncentration af snavs og støv og derfor måtte være ekstra grundig. Med Clean Map-rapporterne får du det fulde overblik over rengøringen.

Se også:  B&O Beosound Balance [TEST]: Hundedyr streaminghøjttaler giver harmoni i stuen

Clean Map-rapporterne kan ses i historik-fanen i appen. Åbn kortet og naviger rundt i det – zoom ind og ud, og skift fra rum til rum for at se, hvor Dirt Detect blev aktiveret. Med den nye opdatering får du også push-meddelelser om status på rengøringsjobbet, f.eks. når jobbet er afsluttet.

Styr den med stemmen

Med den nye Amazon Alexa-stemmestyring kan du mundtligt give din WiFi-forbundne Roomba besked på at starte og stoppe rengøringen (f.eks. ’Alexa, ask Roomba to stop cleaning’). Det er dog endnu uvist, om Alexa-funktionen bliver tilgængelig udenfor USA.

Appen fås til Android og iOS, og med den ved hånden kan du få en masse nyttig information og foretage indstillinger på din WiFi-forbundne robot, fx Roomba 900-seriens robotstøvsugere og Braava jet robotgulvmoppen. Vælg rengøringspræferencer, få information om rengøringsjobs, vedligeholdelsestips og direkte adgang til kundeservice.

Se også:  Nu bliver din iRobot meget smartere - helt ny app klar

Den seneste opdatering af iRobot Home-appen kan downloades verden over fra i dag på Android og iOS-enheder via App Store eller Google Play.


TAGS
Alexa
iRobot
robotstøvsuger
Roomba
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S