Nu kan du råbe kommandoer til din robotstøvsuger

Nu kan du råbe kommandoer til din robotstøvsuger

Share

Med den nyeste opdatering af iRobot Home-app får du det fulde overblik over Roombas rengøring og mulighed for at bruge stemmestyring til at give Roomba besked på at starte rengøringen

”iRobot fokuserer nu for alvor på mulighederne inden for det moderne smart home. Det vil give vores kunder en endnu bedre produktoplevelse”, siger Colin Angle, CEO og bestyrelsesformand hos iRobot. ”Den opdaterede app gør Roomba endnu mere brugervenlig. Den har et forbedret rengøringskort, stemmestyring og afrapportering om rengøringsjobbene. Det er et spændende skridt i retning mod at realisere vores vision om et system af samarbejdende rengøringsrobotter, der klarer opgaverne i dit smart home.”

Se også:  Stortest: Kæmpe prisforskel på robotstøvsugere
Aflægger rapport

Med en kombination af fleksibel navigation og visuel lokalisering optegner iRobot Roomba 900-seriens robotter et kort over hjemmet, mens de gør rent. Når rengøringsjobbet er slut, kan du se det – og kortet for de sidste op til 30 rengøringsjobs – i appen. Du kan også finde oplysninger om, hvor mange kvadratmeter robotten har dækket, og hvor lang tid det tog. Med iRobots patenterede Dirt Detect-funktion kan du desuden se, hvor robotten fandt en høj koncentration af snavs og støv og derfor måtte være ekstra grundig. Med Clean Map-rapporterne får du det fulde overblik over rengøringen.

Del denne