Home » Mobiltelefon » iPhone på steroider
iPhone på steroider

iPhone på steroider

Share

Egentligt har den bare fået meget af det, konkurrenterne allerede har kunnet længe – og som den første version af iPhone burde have kunnet! Men når der nu er tale om en iPhone, og den derved har alt det gode, som den nu tilbyder oveni. Ja, så bliver pakken næsten uovervindelig – hvis man kan leve med dens ulemper.

Men der er blevet færre ulemper med den nye, som har et S i betegnelsen – 3GS. S står for Speed (ikke steroider) og henviser primært til, at hastigheden på 3G netværk nu er på 7,2 Mbps på HSDPA mobilt netværk.

Men også processoren er hurtigere, og det mærker man tydeligt, når der åbnes lidt tungere programmer eller spil.

Se også:  USB-C i iPhone: Snart er det formentlig helt forbi med Apples Lightning-stik

Hastigheden på mobilt netværk er også tydeligt forbedret. Åbning og loadning af lokation på Google Earth er mindst dobbelt så hurtig som på den tidligere model.
Kameraet har også fået et løft fra de næsten pinlige 2 megapixel til et mere tidssvarende på 3,2 megapixel.

Du kan optage video i VGA-kvalitet, og du kan endda redigere filmen på telefonen. Det er faktisk ret let og fungerer glimrende.

Der er nu understøttelse for Nike + sportsprodukter, så du kan bruge den til din løbetræning – ganske som med nogle iPod-modeller. Der er indbygget kompas, og der er navigation med som software.

Den er udmærket, men du kan nu også få ægte navigation – blandt andet fra TomTom – som du kan lægge på telefonen. Det koster ekstra – til gengæld er den 3,5” store trykfølsomme skærm nærmest skabt til GPS!

Se også:  Apples nye pc-skærm er et komplet møde- og underholdningscenter

Det virtuelle tastatur kan nu komme på tværs af skærmen, så du får et større tastatur. Der er kommet en del funktioner, som Mac-brugere kender fra en computer med æble-logo. Herunder at kunne søge i alt indhold på telefonen og at kunne klippe-klistre for eksempel tekst og billeder mellem programmer.

[pt id=’2004775′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”En lille men vigtig detalje ved den nye iPhone er at tastaturet kan komme på den lange led af skærmen”‘]

En lille, men vigtig, detalje ved den nye iPhone er, at tastaturet kan komme på den lange led af skærmen

Batterilevetiden er øget til at kunne bruges op til ni timer med surf på nettet. Taletiden er fem timer på 3G netværk og 12 timer på 2G.

Forskellene rent fysisk mellem den nye og gamle er små. Skærm, størrelse med mere er det samme, og på den måde oplever du ikke den store forskel. Det er i brugen du virkelig mærker, at mange bække små gør, at du måske vil overveje at smide kassen for at opgradere.

Men det er meget kostbart – ikke mindst fordi den første version af telefonen naturligvis er faldet drastisk i pris efter introduktionen af den nye. Så kan du leve med en ”langsom” iPhone, er her et tip til en billig genvej til æblerne!

Ulemperne på S-modellen er stort set som hos den første. Skal du kun bruge den som telefon, er den lidt stor og klodset. Der er en del pc-programmer, kalender og så videre, som du ikke umiddelbart kan synkronisere med, og det kan være helt afgørende for nogle brugere.

Som en smartphone isoleret er den kongen, da den stadig er en af dem, som kan mest og som samtidig er til at finde ud af at bruge. Selv for novicer. Den nye iPhone er ikke perfekt, men en fantastisk smartphone.

Men prisen – også med abonnement – er meget dyr, uanset hvilken type abonnement du vælger. Du kommer ikke meget under 5.000 kroner for det første halve år for 16 GB eller 32 GB udgaven.

Køber du uden abonnement, bliver det meget kostbart. Så prisen for at være med på trenden er stadig heftig.


Apple iPhone 3GS
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Apple
iPhone 3GS
Mobiltelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S