Home » Mobiltelefon » iPhone 4 er Apples ”Vista”, udtaler Microsoft
iPhone 4 er Apples ”Vista”, udtaler Microsoft

iPhone 4 er Apples ”Vista”, udtaler Microsoft

Share

Apples nye telefon er en ligeså stor fiasko som Microsofts foragtede styresystem

Vista” er efterhånden blevet synonym med fiasko og bærer mange uheldige assosciationer i brugernes ører. Det samme er ved at overgå Apples nye iPhone 4, som indtil videre har fået langt mere negativ omtale end god. Størstedelen af kritikken går på, at telefonen lider af seriøse antenne-problemer.

En nylig anmeldelse i det anerkendte amerikanske forbrugermagasin Consumer Reports har været så negativ, at Apples aktier dalede 4,2 procent efter publiseringen, hvilket svarer til et tab på omkring 58 milliarder kroner.

Den negative omtale har været så stor, at der nu går spekulationer omkring, at Apples vil trække iPhone 4 tilbage, og Steve Jobs har indkaldt til stort pressemøde imorgen, som mange forventer vil byde på netop denne udmelding.

I lyset af den megen negative omtale sammenligner en højtstående repræsentant for Microsoft nu iPhone 4 med deres eget Windows Vista, og siger, at det ikke gør Microsoft noget, at der kommer fokus på iPhone 4’s mangler, da det kan hjælpe producentens eget Windows Phone 7 mobilsystem til at få bedre fodfæste, når det lanceres til oktober.

Microsoft har længe stået i skyggen af Apples iPhone på mobil-fronten, og deres Windows Mobile system kan næsten siges at have været en ligeså stor fiasko som Vista.

Microsoft håber imidlertid, at Windows Phone 7 kan vende situationen, så Microsoft kommer i front på mobilområdet. HTC, LG og Samsung er klar med Windows Phone 7 telefoner i slutningen af året.


TAGS
iPhone 4
Vista
Windows Vista

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S