Home » Mobiltelefon » Nu kommer den “billige” iPhone
Nu kommer den “billige” iPhone

Nu kommer den “billige” iPhone

Share

Fra næste uge kan du få fingrene i en ny iPhone uden at grave helt så dybt i lommerne. Den “billige” iPhone Xr kommer nu i butikkerne

Priserne for de nye iPhones går helt op til 12.999 kroner. Det er en voldsom sum at betale for en smartphone, uanset hvor lækker den så end er.

Heldigvis for dem, der ikke er indstillet på at betale så meget, bliver det nu muligt at få fingrene i en splinterny iPhone uden at skulle betale nær så meget. 

iPhone Xr kommer i butikkerne fra fredag i næste uge. Den har startpris på 6.699 kroner for en model med 64GB lager. Det er over to tusind mindre end startprisen på iPhone Xs og over tre tusind mindre end den store iPhone Xs Max.

Se også:  Smartphones [STORTEST]: Er de dyre mobiler pengene værd?

Det er primært på skærmen den adskiller sig fra iPhone Xs-modellerne. Xr har en 6.1” Liquid Retina-skærm baseret på LCD-teknologi, mens Xs’erne har OLED-skærm med bedre kontrast, farver dybde og opløsning. Brugeren må desuden nøjes med blot et kamera – et 12 megapixel vidvinkelkamera med f/1.8-blænde. Der er dog mulighed for portrætfotos med bokeh-effekt samt Smart HDR for bedre lys- og skyggedetaljer på tværs af fotos. Hvor meget de små nedgraderinger gør for oplevelsen kan vi forhåbentlig fortælle efter en snarlig test.

Du kan læse mere om iPhone Xr her

Forudbestilling af iPhone Xr kan ske fra Apples hjemmeside fra i morgen. Den er klar til levering fredag i næste uge, og her vil den også kunne købes i de fysiske butikker.

Se også:  Stor skærm og Android [TEST]: Huawei P Smart Pro

TAGS
iPhone
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S