Home » Mobiltelefon » Den “billige” iPhone X kommer i næste måned
Den “billige” iPhone X kommer i næste måned

Den “billige” iPhone X kommer i næste måned

Share

iPhone Xr byder på meget af det samme som de to nye topmodeller, men koster væsentligt mindre. Du skal dog vente halvanden måned, hvis du vil have den … 

Sammen med de to nye, og hundedyre, iPhone Xs og iPhone Xs Max kommer den billigere iPhone Xr. 

Designet er stort set identisk med de to andre. Den har 6,1″ skærm, som går helt til kanten med den karakteristiske notch i toppen. Imodsætning til de to andre modeller er der dog ikke tale om en OLED-skærm, men i stedet en LCD, som de betegner Liquid Retina. Den har bred farveunderstøttelse samt True Tone, der giver en mere naturtro oplevelse. Præcisionsbearbejdet glas, avanceret pixel-afmaskning og subpixel kantudjævning gør det muligt for skærmen at følge telefonens kurver, mens et nydesignet baggrundslys giver mulighed for, at skærmen kan nå helt ud i hjørnerne

iPhone XR understøtter hurtige og flydende iPhone-bevægelser som tryk for at afbryde vågeblus, skub op for at gå til hjemmeskærmen og skub ned for at få adgang til meddelelser og Kontrolcenter, og den nye haptiske funktion, hvor tryk på hjemmeskærmen straks aktiverer kamera eller lommelygte.

Skærmglasset, der også går igen på bagsiden, er dog ligesom på de to andre modeller af en ekstrem holdbar type, formentlig Gorilla Glass 6.

En proces med syv farvelag giver glasbagsiden nuancerede farvetoner, og farven på aluminiumsbåndet og kamerakanten er tilpasset til at matche. Dette nye design er stænk- og vandafvisende (IP67-klassificeret) og beskytter mod hverdagens spild-uheld med f.eks. kaffe, te og sodavand.

Se også:  Huawei klar med årets topmobiler - her er P40-serien
Nyeste processor

iPhone Xr er udstyret med den samme A12 Bionic processor som sidder i de to topmodeller. Den har fusionsarkitektur med seks kerner – to med høj ydeevne, der er op til 15 procent hurtigere, og fire med høj effektivitet, der er op til 50 procent mere effektive – en GPU med fire kerner, der er op til 50 procent hurtigere, kraftfuld Apple-designet ISP (Image Signal Processor), videokoder m.m. Alt dette åbner op for nye oplevelser med spil, fotos, videoredigering og grafiktunge apps uden at give køb på god batterilevetid. Selv med alt dette holder iPhone Xr op til halvanden time længere end iPhone 8 Plus.

iPhone XR bruger LTE Advanced for at opnå høje overførselshastigheder4 og introducerer dobbelt-sim5 via brugen af nano-sim og digitalt eSIM.

Face ID er hurtigere, sikrere og meget præcis end på sidste års iPhone X takket være forbedret TrueDepth-kamera.

Kun ét kamera

iPhone XR har et 12 megapixel vidvinkelobjektiv med f/1.8-blænde og en helt ny sensor, der giver hurtigere autofokus, mens større og dybere pixel giver bedre billedkvalitet og bedre ydeevne i svag belysning på fotos og videoer. Forbedringer af ISP og Neural Engine samt forbedrede softwarealgoritmer gør det muligt at tage portrætfotos med bokeh-effekt. Smart HDR giver bedre lys- og skyggedetaljer på tværs af fotos.

Ny dybdekontrol giver brugerne mulighed for at justere dybdeskarpheden både i realtidsvisning og efter optagelsen for at skabe portrætter med en smuk bokeh-effekt. Selfies ser flottere ud, takket være en forbedret Portræt-funktion i TrueDepth-kameraet på forsiden og Portrætlys til at give dramatiske studielignende effekter.

Se også:  Ulefone Armor 7 [TEST]: En mursten med stærk teknik

Ligesom de to andre nye modeller kommer iPhone XR med iOS 12 som styresystem. Det byder på nye AR-oplevelser, hjælper brugerne med at genopdage og dele fotos og gør kommunikation mere udtryksfuld og sjov med nye Animoji og Memoji. Skærmtid hjælper brugerne med at forstå og styre, hvor meget tid de bruger på deres iOS-enheder, Siri-genveje giver mulighed for, at enhver app kan samarbejde med Siri, og nye anonymitetsfunktioner hjælper med at beskytte brugerne mod sporing på internettet.

iPhone Xr fås i seks nye farver: hvid, sort, blå, gul, koral og (PRODUCT)RED. En del af indtægterne fra salg af iPhone Xr (PRODUCT)RED går direkte til Den Globale Fonds hiv/aids-bevillinger, som leverer programmer til test, rådgivning, behandling og forebyggelse, og der fokuseres særligt på at eliminere overførslen af virusset fra mødre til deres spædbørn.

Ude i næste måned

iPhone Xr vil kunne fås med 64 GB, 128 GB og 256 GB i farverne hvid, sort, blå, gul, koral og (PRODUCT)RED fra 6.699 kroner på apple.dk og vil også kunne fås gennem autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte udbydere (priserne kan variere). Mobilen kan forudbestilles fra d. 19. oktober – og den kan købes i Danmark fra fredag d. 26. oktober.


TAGS
iPhone
iPhone X
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S