Home » Mobiltelefon » Nu kommer iPhone X til Danmark – kan forudbestilles i morgen
Nu kommer iPhone X til Danmark – kan forudbestilles i morgen

Nu kommer iPhone X til Danmark – kan forudbestilles i morgen

Share

Apples nye smartphone kan forudbestilles hos teleselskabet 3 i morgen og er klar til de danske kunder d. 3. november. Se priserne her …

Kunder hos 3 vil fra den 27. oktober kl. 09.01 kunne bestille iPhone X på 3.dk, hos 3’s kundeservice samt i alle 3Butikker, når de åbner og den 3. november kan iPhone X købes direkte i 3Butikkerne.

”Vi har ventet spændt på iPhone X, og på baggrund af vores kunders begejstring er vi sikre på, at denne perle af en telefon vil få en rigtig god modtagelse”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.
iPhone X kommer i et fantastisk all screen og rustfrit design med et smuk 5,8” Super Retina display, A11 Bionic chip med neutral maskinlæring, Argumented Reality og spændende 3D spiloplevelser, trådløs opladning og Face ID, som sikrer en innovativ og sikker måde til at låse telefonen op, godkende og betale.

Se også:  Vi lytter til vennerne, når vi køber ny smartphone

TrueDepth-kameraet, der gør det muligt at bruge Face ID, kommer med en portrætfunktion, som med portræt-lys på forsiden af telefonen gør det muligt at tage de mest fantastiske selfies med dybdeskarpheds-effekt og lave de helt nye Animoji’s, som fanger og analyserer over 50 forskellige muskelbevægelser og bringer emojis til live på en sjov ny måde.

Kameraet på bagsiden er blevet re-designet med dobbelt optisk billedestabilisering og indeholder nyt farvefilter, dybere pixels og en forbedret Apple-designet billedprocessor. Portrætfunktionen med portræt-lys giver kunderne de mest fantastiske billeder og videoer. Fronten og bagsiden af telefonen er dækket af det mest holdbare glas nogensinde set på en smartphone i to smukke farver, silver og space gray.

Se også:  Huawei P40 Pro [TEST]: Huaweis stærke kameramobil klarer sig okay uden Google
Sådan bliver priserne

iPhone X med 64 GB kan købes hos 3 med et Fri tale 20 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome for 256,-/md. i 30 mdr. for telefonen og 200,-/md. for abonnementet med 6 måneders bindingsperiode, hvilket svarer til en mindstepris på 8.980 kr. inkl. oprettelse.
Kontantpris uden abonnement: 8.899 kr.

iPhone X med 256 GB kan købes hos 3 med et Fri tale 20 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome for 297,-/md. i 30 mdr. for telefonen og 200,-/md. for abonnementet med 6 måneders bindingsperiode, hvilket svarer til en mindstepris på 10.210 kr. inkl. oprettelse.
Kontantpris uden abonnement: 10.249 kr.


TAGS
iPhone
iPhone X
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S