Home » Mobiltelefon » iPhone-reparation med originale skærme
iPhone-reparation med originale skærme

iPhone-reparation med originale skærme

Share

Er du iPhone-ejer, så har du måske allerede prøvet at smadre din skærm en enkelt gang eller måske flere. Det er bare superærgerligt, når det sker, og man kan blive noget så irriteret på sig selv. Men ulykker sker desværre, og lige præcis skærmen på iPhone er skrøbelig, hvis den ikke er beskyttet. Hvis det kan hjælpe dig noget, så er du absolut ikke den eneste, som det sker for. Og det er rigtigt ærgerligt, men der er heldigvis hjælp at hente. Læs med her.

Udskiftning af skærmen hos PC Service Center

Når man skal have skiftet sin skærm på telefonen, så skal det typisk gå så hurtigt som muligt. Mange mennesker er trods alt dybt afhængige af at kunne bruge sin telefon. Hvis du lige nu står med en smadret skærm på din iPhone, så bør du tage kontakt til PC Service Center, for hurtig hjælp. De kan nemlig hjælpe med iPhone-reparation med originale skærme. Det smarte er desuden, at du kan gå direkte ind i butikken og få hjælp. Typisk kan de fixe skærmen, mens du står og venter, ellers kan der gå også gå en dags tid.

Hvorfor bør du vælge PC Service Center

Når du får skiftet skærmen på din iPhone, så får du beskyttelsesglas oven i hatten. Dette har en værdi af 200 kroner, men kan være en stor hjælp. Når du vælger PC Service Center som din hjælpende hånd til din smadrede iPhone-skærm, så kan du altså forvente originale dele og garanti på din reparation af enheden.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil have fixet din iPhone-skærm eller iPad-skærm, så kan du klikke dig ind på pcservicecenter.dk og læse meget mere om firmaet og dets ydelser. Firmaet har butikker flere steder på Sjælland, så bor du der, kan du besøge en af dem.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S