Home » Mobiltelefon » iPhone 5: Her er hvad du kan forvente
iPhone 5: Her er hvad du kan forvente

iPhone 5: Her er hvad du kan forvente

Share

Rygterne om Apples næste mobil florerer allerede lystigt. Her er hvad du, muligvis, får i iPhone 5

iPhone 4 er en succes, og der sælges læssevis af den smarte mobil, som kom på markedet i sommers. Der har dog ikke kun været rosende ord til mobilen, som måtte lide kraftig kritik for sine antenneproblemer.

Nu går spekulationerne på, om Apple vil skynde sig at sende den næste iPhone på markedet for at lukke munden på kritikerne. Der er således allerede mange mere eller mindre kvalificerede bud på, hvad iPhone 5 vil blive for en størrelse. Her er de mest vedholdende rygter:

Kommer i januar
Apple lancerer sædvanligvis nye iPhone‘s i juni eller juli hvert år, så der er stor sandsynlighed dette også bliver tilfældet for iPhone 5, men rygterne går, at Apple muligvis fremskyder processen på grund af antenne-problemerne i iPhone 4

Se også:  Vildere og dyrere: Her er Apples nye iPhone 13 Pro-modeller

Inkluderer digital tegnebog
Visse kilder påstår, at Apple implementerer Near Field Communication (NFC) teknologi i iPhone 5, så den fungerer som en slags kreditkort.

Vil ikke blive revolutionerende
Med undtagelse af et Qualcomm chipsæt i stedet for det nuværende Infineon chipsæt, vil Apple, ifølge rygterne, holde sig til samme leverandører, som har sørget for komponeneter til iPhone 4. Frem for at byde på nye revolutionerende egenskaber vil iPhone 5 således få lidt mere af det hele – mere hukommelse, mere lagerplads, hurtigere processor og lidt større skærm.

Får bedre antenne
Den her burde være rimelig sikker. Apple er ikke interesseret i at gentage fiaskoen med det dårlige antenne-signal, der stadig hænger ved iPhone 4’s rygte, så mon ikke vi får en bedre antenne?

Se også:  Apple TV 4K [TEST]: Klar til den nyeste underholdning

Understøttelse af 4G
Fjerde generation af det mobile bredbånd – eller LTE som det kaldes – er ved at blive rullet ud, og spekulationerne går på, om Apple kunne finde på at understøtte den hurtige forbindelse i iPhone 5.

Prisen bliver den samme
Hvis iPhone 5 blot er en opgradering af iPhone 4 uden nye revolutionerende egenskaber, forventes prisen at holde sig i samme leje. Priser på iPhone 4 kan ses her.


TAGS
4G
Apple
iPhone
LTE
nfc
qualcomm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S