Home » Mobiltelefon » iPhone 13 præsenteres på tirsdag
iPhone 13 præsenteres på tirsdag

iPhone 13 præsenteres på tirsdag

Share

Så er der dato på årets iPhone-event. D. 14. september får vi lov at se, hvad Apple har fundet på i den næste udgave af deres populære smartphone

D. 14. september bliver dagen, hvor du kan tune ind på din iPad, dit Apple TV eller hvilken som helst internet-browser og følge med direkte, når Apple præsenterer årets nye iPhone(s) fra hovedsædet i San Francisco. Ligesom sidste år bliver der tale om et online-event, hvor alle er inviteret. Eventet har, meget passende, har fået titilen “California Streaming”.

Mindre forbedringer

Om det faktisk er iPhone, der er på programmet, ved vi reelt ikke, for det siger invitationen ikke noget om, men i og med at Apple rigtig år i træk har præsenteret nye mobiler i starten af september, kan der næppe være megen tvivl om, at det er er som er punkt 1 på programmet. Dertil er der også en vis sandsynlighed for at vi får lov at se produkter som et nyt Apple Watch (Series 7), nye AirPods og en iPad mini 6. Det lyder rygterne i hvert fald på.

Se også:  Xiaomi holder MEGA lanceringsevent i morgen - se med her ...

Der vil næppe være tale om de helt store opdateringer på iPhone. Det forventes at Apple holder fast i det kantede design de introducerede med iPhone 12-serien sidste år, dog vil “notchen” på skærmen formentlig blive mindre. Det mener i hvert fald Blombergs Mark Gurman, som har talt med insider-kilder. Gurman hævder ligeledes at skærmen vil få hurtig 120 Hz opdateringshastighed, hvilket vil give god mening, da de fleste Android-konkurrenter tilbyder det samme.

Som altid vil mobilen komme med en ny processor, ligesom kameraet vil blive forbedret med ny teknologi. I denne omgang forlyder det sig at det vil blive muligt at fjerne genskin fra billeder, lave bokeh-effekter i videoer m.m.

Se også:  Her er de nye iPhones: Kan ringe via satellitter og hjælpe dig i bilulykke

Om alt dette – eller bare noget af det – holder stik, finder vi ud af på næste tirsdag, kl 19 dansk tid. Du kan følge eventet på apple.com.


TAGS
Apple
iPhone
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S