Home » Mobiltelefon » IPhone 12 lanceres i aften – her er rygterne
IPhone 12 lanceres i aften – her er rygterne

IPhone 12 lanceres i aften – her er rygterne

Share

I aften dansk tid afholder Apple et event, hvor det forventes, at den nye iPhone 12 præsenteres. Og måske andre ting. Vi har været på rygtejagt og løfter sløret for, hvordan den nye iPhone (temmelig sikkert) er skruet sammen.

I aften sker det. Klokken 19 dansk tid forventes Apple at afsløre den nye iPhone 12. Det sker med et online-event, som selskabet humoristisk har kaldt ”Hi, Speed”. Begivenheden transmitteres fra Apples hovedkontor i Californien.

Vi ved ikke med sikkerhed, om iPhone 12 bliver lanceret i dag. Men arrangementets tilnavn, og det faktum, at den nye iPhone forventes at komme med 5G, peger i den retning. Det gør rygtestrømmen også. Men hvad kan vi så forvente os af dagens største it-begivenhed?

De flittige rygtemagere vil blandt andet vide, at der kommer en iPhone 12, og at Apple går væk fra det buede design og vender tilbage til de kantede hjørner, som tidligere var det karakteristiske iPhone-kendemærke. Måske vil vi se noget i stil med de flade kanter på iPad Pro.

iPhone-event-2020.

Apple har en vis evne til at pirre nysgerrigheden med selskabets invitationer til lanceringer.

Rygtesmedene er også ganske sikre på, at der vil blive lanceret hele fire iPhone 12-modeller (iPhone 11 fås i tre udgaver). Den mindste vil hedde iPhone Mini og have en skærm på 5,4 tommer. Herefter følger iPhone 12 og iPhone 12 Pro med 6,1 tommer-skærme, og endelig vil der være en ”gigantisk” iPhone 12 Pro Max, som med en skærm på 6,7 tommer er den hidtil største i familien.

Se også:  I aften kommer iPhone 12 ... måske

Alle fire modeller vil have OLED-skærm, og måske vil opdateringsfrekvensen blive skruet op på 120 Hz – her er rygtesmedene ikke helt enige.

En ny trådløs oplader, som klipses sammen med mobiltelefonen ved hjælp af magneter, kunne også blive en af dagens nyheder. Måske kommer den til at hedde MagSafe Charger Duo – hvilket antyder, at den vil kunne oplade to telefoner ad gangen. Vi får se.

Andre lanceringer på vej

Vil dagen bringe andre Apple-nyheder? Måske. Det kunne for eksempel være en over ear-hovedtelefon, der så skulle komme til at hedde AirPods Studio. Der kan også komme en produktfinder, AirTags, der har være på vej et stykke tid.

Se også:  Apple iPhone 12 [TEST]: Pænere, men ikke perfekt

Mindre sandsynligt er det, at Apple lancerer en ny Mac baseret på en ARM-processor (i dag er Mac’erne Intel-baserede). Denne computer er helt sikkert på vej, men her skal vi nok ikke regne med en lancering før tidligst til november.

Oktober eller november

Hvis de nye iPhone 12’er lanceres i dag, forventes de på markedet senere i oktober eller måske i begyndelsen af november. I Danmark nok lidt senere end det. Prismæssigt ligger vi tæt på iPhone 11, så selvom glansen er gået noget af nye iPhones, er Apple ikke parat til at reducere prisniveauet.

IPhone har fået mange dygtige konkurrenter fra Android-platformen. De matcher iPhones både i design, specifikationer og ydelse. Eller overgår dem. Alligevel er der stadig en særlig interesse, når Apple hemmelighedsfuldt offentliggør tidspunktet for en ny lancering. Så i aften klokken 19 og en times tid frem vil den globale it-presses øjne være naglet til computerskærmen. Er der mon noget virkelig nyt og spændende på vej …


TAGS
iPhone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S