Home » Bærbar computer » iPad er god men ikke fantastisk
iPad er god men ikke fantastisk

iPad er god men ikke fantastisk

Share

iPad er en lækker gadget, men ikke så banebrydende som man kunne have
håbet, lyder det fra dem som har haft Apples nye tablet i hænderne.

I vanlig stil har Apple holdt kortene tæt ind til kroppen og få har endnu fået lov at stifte personligt bekendtskab med deres seneste gadget – den touch-baserede tablet-computer, iPad.

Dem der har været så heldige melder imidlertid, at der er spændende ting i vente og tale om mere end blot en oppustet iPod Touch, som kritikerne har kaldt den.

De positive ting, der bliver lagt vægt på er blandt andet, at den har en fantastisk skærm, som viser billederne smukt og er nem at arbejde med – selvom den dog tager meget lært imod fingeraftryk, fortæller Techradar.

Se også:  Overraskende tæt duel [TEST]: iPad versus Android-tablet

Samtidig er der stor ros til Apple nye A4-processor, som ifølge Engadget gør iPad hurtig at arbejde med og giver en ubesværet overgang mellem websider og programmer.

Dens implementering af e-bøger gennem den nye iBook software er ligeledes eksemplarisk, og gør det til en fryd at læse elektroniske bøger på den, siger Associated Press.

iPad får dog også kritik. Særligt dens mangel på multi-tasking, som den deler med iPhone, er der enighed om er en ulempe, da det gør, at iPad ikke kan køre mere end et program ad gangen. At den samtidig ikke understøtter Flash og dermed ikke kan vise videoindhold fra flere populære tjenester trækker også ned.

Se også:  Tablets med pen og tastatur [STORTEST]: Skal din tablet også være en bærbar?

Mangel på kamera og HDMI-udgang har også skuffet nogle, og Engadget fortæller desuden, at det virtuelle keyboard heller ikke er så godt, som man kunne have håbet.

Indtil videre er dommen således på den positive side, uden dog at være overbegejstret. Der er stadig et par måneder til vi ser iPad butikkerne, og måske kan Apple nå at stramme op på nogle af de kritiserede punkter (særligt i software-afdelingen) inden den officielt kommer ud.


TAGS
iPad
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S