Home » Bærbar computer » iPad-dræberen er på trapperne
iPad-dræberen er på trapperne

iPad-dræberen er på trapperne

Share

Asus og MSI forbereder Tegra 2 baserede tablet-computere, der skal være billigere end Apples iPad og overgå den i stort set alle henseender

Apples iPad har overskygget de fleste andre teknologi-nyheder det seneste halvandet døgns tid, og begejstringen vil ingen ende tage hos Apple-fans, der nu endelig har fået den tablet-computer, de i lange tider har gået og drømt om.

Men er den egentligt så fantastisk og minder den ikke mest af alt om en oppustet iPod Touch? Det er der delte meninger om, men faktum er, at den ikke bliver den eneste computer af sin type på markedet og vil få hård konkurrence fra andre producenter.

Se også:  PC-skærme i storformat [TEST]: Kom op i format

En af de tablet-pc’er der for alvor kan give den kamp til stregen er en kommende model fra Asus. Den kunne man se en prototype af på CES-messen, men nu er flere af specifikationerne afsløret. Ydelsesmæssigt ser den ud til at kunne slå iPad’en eftertrykkeligt i gulvet.

Kraftkernen består således af en Tegra 2 dual-core, ARM Cortex 9 baseret CPU, og tablet’en vil understøtte multitasking – hvilket iPad ikke er i stand til, som det i øjeblikket ser ud. Tegra 2 giver også mulighed for fuld 1080p HD afspilning og i modsætning til iPad’en vil Asus’ tablet formentlig inkludere HDMI-tilslutning, så du kan sende HD-billeder op på en stor skærm.

Se også:  Nokia lancerer ny tablet: Robust og med lang batterilevetid

Også MSI er på vej med en lignende Tegra 2 baseret tablet, som ligner en stærk konkurrent til iPad’en. Hverken Asus eller MSI er dog helt så cool som Apple, men hvor de begge har et forspring – foruden de ydelsesmæssige – er at de bliver billigere. Begge vil formentligt koste under $500 (2650 kroner).

Indtil videre er der ingen oplysninger om lanceringsdato, men vi kan forvente mange flere informationer til Cebit-messen i marts.


TAGS
ARM
Asus
iPad
MSI
Tablet
tegra 2

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S